EXPERT TIP - 29.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 27.5.2017

0

Expertem 29. kola ČFL (30. hraného) je David Podzimek, vámi zvolený hráč uplynulého kola. Vltavínský obránce přidal v minulém zápase pátý gól v této sezoně a rozhld zápas se Štěchovicemi. Expertem následujícího kola se můžeš stát i ty. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získáváš bod.




David Podzimek

Zástupce pražského Vltavínu už má na svém kontě několik startů ve třetí lize, v této soutěži se tedy dobře orientuje a může se stát prvním úspěšným tipérem. Inspiruj se jeho tipy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 61 - 17 - 22 %
Komentář experta:

Benátky sbírají body hlavně doma, ale jsou v situaci, kdy ani to stačit nemusí. Litoměřicko posledně doma zaváhalo s Pískem a nyní to taky nebude vítězné, body se budou dělit.

Tip experta: 1 33 - 17 - 50 %
Komentář experta:

Písek doma zahrát umí, Jirny naopak venku nejsou to, co doma. Zkusím zariskovat a vsadím na domácí.

Tip experta: 0 28 - 22 - 50 %
Komentář experta:

Tachov se pyšní obdivuhodnou formou, naopak Královák posledně dvakrát zaváhal. Pro zajímavější vývoj tabulky by bylo žádoucí, aby Tachov body ztratil – takže remíza.

Tip experta: 2 17 - 0 - 83 %
Komentář experta:

Hořovicko je už smířeno se sestupem, ale přesto dokáže potrápit doma favority, jako jsme byli my nebo Jirny. Kvalita však hovoří jasně pro Chrudim, která vyhraje.

Tip experta: 1 83 - 6 - 11 %
Komentář experta:

Forma Olympie poklesla, Zápy by ji mohly potrápit. Bohužel však nejsou v rozpoložení jako v minulé sezoně, a proto dávám na favorita.

Tip experta: 0 55 - 39 - 6 %
Komentář experta:

Šemíci na jaře neskutečně propadli, to je pro mě velké překvapení. Domažlice se také hledají, ale věřím, že si z Prahy nějaké body odvezou.

Tip experta: 1 88 - 6 - 6 %
Komentář experta:

Další tým se skvělou formou je Převýšov. Dobrovice si sbírá body hlavně doma, a tak to bude i pokračovat a z vesničky u Hradce nepřiveze k cukrovaru nic.

Tip experta: 2 17 - 11 - 72 %
Komentář experta:

Čeká nás houževnatý soupeř, ale s tím se musíme vypořádat, hrát svoji hru a prostě vyhrát. Táborsko zaboduje až v posledních 4 kolech.

Tip experta: 1 94 - 0 - 6 %
Komentář experta:

Štěchovice jsou pro mě příjemným překvapením soutěže, drží se vysoko a zápas s nimi nám ukázal, že nikomu nic nedarují. Ve svém specifickém prostředí by si měly s Benešovem poradit. Ten sice prohrává, ale vždy jen o gól, tudíž očekávám vyrovnaný zápas a boj o každý metr.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Tomáš Holata 4
2. Vladislav Fiala 4
3. Lubomír Štus 4
4. Matej Kuncendorfer 4
5. karel kotyk 4
6. Michal Kunc 3
7. Petr Mašek 3
8. Marek Hrstka 3
9. Jaroslav Bureš 3
10. Jaroslav Černý 3
11. Michal Špírek 2
12. Libor Hájek 2
13. Jan Matas 2
14. Petr Munduch 2
15. David Podzimek 2
16. Pavel Chmelík 1
17. Štefan Valigurský 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.