EXPERT TIP - 24.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 21.5.2017

0

Víkendové kolo I. A třídy znovu nabízí sedm velice atraktivních zápasů. Pět z nich se uskuteční již v sobotu. Fanoušci jsou jistě zvědaví, jak si technicky zdatné Jakubčovice poradí s hrbolatým terénem v Krásných Loučkách. Rozjetý Vítkov se dále představí doma proti silným Kravařím, trápící se Ludgeřovice přivítají Mokré Lazce, Štítina vyzve Darkovičky a na horkou půdu Staré Bělé cestuje nevýrazný Chlebičov.  Nedělnímu programu vévodí prestižní prajzské derby mezi Štěpánkovicemi a Bolaticemi. A abychom to měli kompletní, tak v posledních Bohuslavicích hostí nevyzpytatelný Oldřišov. 




Tomáš Vožník

Jako experta nadcházejícího kola I. A třídy jsme tentokrát oslovili velkou postavu velkohoštické kopané Tomáše Vožníka, který v minulých letech patřil k nejobávanějším regionálním útočníkům. Teď už sice pověsil kopačky na hřebík, ale o okolních klubech si stále zachovává dobrý přehled.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 29 - 29 - 42 %
Komentář experta:

Vítkov na tom není tabulkově moc dobře, ale teď se trošku zlepšil, když dokonce vyhrál v Oldřišově. Původně jsem chtěl více věřit Kravařím, nakonec ovšem risknu remízu.

Tip experta: 0 88 - 12 - 0 %
Komentář experta:

Ludgeřovice se na jaře nedokážou přiblížit podzimním výkonům. Navíc jsem slyšel, že mají dost zraněných. Mokré Lazce bojují o záchranu, takže zkusím další plichtu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Stará Bělá jednoznačně směřuje za postupem do krajského přeboru. Oldřišovu se naopak na jaře vůbec nedaří. Tady asi k překvapení nedojde.

Tip experta: 1 88 - 12 - 0 %
Komentář experta:

: V tomto utkání by mohla zvítězit Štítina. Domácí sestavili kvalitní kádr, který by měl na hosty stačit. Nechci nijak podceňovat Darkovičky, ale body nezískají.

Tip experta: 2 12 - 6 - 82 %
Komentář experta:

Jakubčovice v posledních týdnech šlapou a dávají hodně gólů, zatímco Krásné Loučky mě moc nepřesvědčily. Jasná dvojka.

Tip experta: 2 12 - 24 - 64 %
Komentář experta:

Bohuslavice už se asi smířily se sestupem, protože v některých zápasech dostaly pořádnou nakládačku. Oldřišov sice venku nezáří, ale teď vybojuje všechny body.

Tip experta: 0 47 - 47 - 6 %
Komentář experta:

Derby většinou nemá favorita. Určitě dorazí spousta fanoušků, kteří uvidí dobrý fotbal. Tenhle zápas může skončit jakkoliv, takže vsadím remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Pěntka 5
2. Tomáš Holata 5
3. Pavel Havel 4
4. Milan Petrík 4
5. Jiří Schindler 4
6. Ondřej Pytlík 4
7. Jan Evják 4
8. Rostislav Krejčí 4
9. Marek Kulaviak 4
10. Vojtěch Jadrný 4
11. Daniel Kožík 4
12. Marek Wendtner 3
13. Martin Kresta 3
14. Ondřej Malík 2
15. Daniel Sýkora 2
16. Rostislav Švec 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.