EXPERT TIP - 26.kolo Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 20.5.2017

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Tomáš Pešek

Expertem pro 26. kolo Ondrášovka krajský přebor se stal Tomáš Pešek z SK Rakovník. Mladý brankář, který v 17 letech stál v rakovnické  brance při postupu do Krajského přeboru. Od té doby plní roli spolehlivého a poctivého náhradníka, který když dostane šanci, tak nezklame. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí potvrdí roli favorita a v čele se zkušenými matadory Šírlem, Čontofalským a Kinclem soupeře v klidu přehrají.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Pro mě opět jednoznačná výhra pro domácí. Hvozdnice si sice v posledních zápasech nevede úplně nejhůř, ale na třízápasovou vítěznou vlnu domácích to stačit nebude.

Tip experta: 2 29 - 14 - 57 %
Komentář experta:

Suverénní jízda Brandýsu dosáhla svého cíle - k postupu chybí jediný bod z pěti kol za předpokladu, že třetí Zbuzany by neztratily ani bod. Šanci tak dle mě dostanou méně vytěžovaní hráči, kteří se budou snažit,ale s Poříčany těsně prohrají.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Domácí se pohybují kolem sestupových míst a pokud se chtějí v KP udržet, budou muset naplno bodovat. Věřím, že proti Novému Strašecí se jim to podaří a těsně zvítězí.

Tip experta: 2 29 - 14 - 57 %
Komentář experta:

Pro mě osobně nejtěžší volba. Slaný naváže na výhru s Mnichovým Hradištěm a odveze si z Berouna body. Nevím, jestli plný počet, ale mohlo by tomu tak být.

Tip experta: 1 29 - 42 - 29 %
Komentář experta:

Pokud chtějí domácí setrvat v soutěži, potřebují nutně vyhrát. Dle mého názoru se jim to povede a udělají tak veledůležité tři body.

Tip experta: 1 43 - 43 - 14 %
Komentář experta:

Podobný scénář jako v zápase s Hradištěm. Očekávám spanilou jízdu za záchranou a vítězství domácího celku. Můj tip je výhra domácích, ale osobně to přeji více Tuchlovicím. Ale v expert tipu jdou osobní sympatie stranou. (smích)

Tip experta: 0 43 - 57 - 0 %
Komentář experta:

Tady bych se řídil krásným spojením - Spolu jsme silnější, což pevně věřím, že bude platit i v sobotu v Mladé Boleslavi, kde se Slavia přiblíží titulu. Teď vážně... Rejšice jsou velmi kvalitním týmem a čeká nás obtížně utkání. Soupeř hrající po křídlech bude hodně nepříjemný, ale věřím, že naše kraje jeho přednost eliminují. Ve vyrovnaném zápase tak dle mého názoru dojde k nerozhodnému stavu, který rozhodnou penalty, při kterých budeme šťastnějším týmem.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. PETR VRAŠTIL 6
2. Tomáš Pešek 4
3. Jakub Švarc 4
4. Libor Hájek 4
5. Jan Petržílka 3
6. Petr Sedláček 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.