Rád bych viděl jednou Vodňany v divizi, přeje si Jakub Bače

0

Poprvé ovládl hlasování fanoušků o hráče kola a sesadil tak z trůnu katovického Rejška. Jakub Bače se svými výkony fanouškům a čtenářům líbil nejvíce a my jsme neváhali a vodňanckého střelce vyzpovídali.

 

Jste prvním hráčem Vodňan, který vyhrál hlasování o hráče kola a navíc Tomáš Kvěch byl třetí. Co na to říkáte a o čem to svědčí?

Prvním hráčem jsem, ale myslím si, že určitě ne posledním. Máme skvělý tým. Neříkám, že je nabitý hvězdami, ale parta je dobrá a kvalita nám nechybí. Tomáš je výborný útočník se smyslem jít na bránu a skórovat. Taky proto je v této anketě už podruhé a je v top trojce.

 

Jaké byly vaše fotbalové začátky?

Začátky byly nic moc. Z prvního tréninku jsem si totiž přinesl angínu. Mé první fotbalové kopy začaly v klubu, který momentálně reprezentuji a tím jsu FK Vodňany. Při tréninkách jsem polykal prach a škváru, protože dřív nebyly, jako uz jsou dnes, umělé trávníky a na hlavní hřiště jsme se moc nedostali. Prvními trenéry byli můj taťka a pan Veselý. Tímto bych jim chtěl poděkovat za to, co mě všechno o fotbale naučili.

 

Jak myslíte, že to dopadne letošní MS v hokeji?

Češi se mi letos líbí. Předvání dobré výkony a je to možná i tím, že je žene spousta fanoušků. myslím, že tým na medaili určitě máme. Jde jen o to, jakou získáme.

 

Jaké máte jiné koníčky kromě fotbalu?

Koníčků mám hodně, zejména těch sportovních. Krom fotbalu ještě lyžování, tenis, cyklistika, plavání, in-line a momentálně je mou největší zábavou škola.

 

Co studujete?

VUT stavební v Brně.

 

Čeho byste chtěl ve fotbalové kariéře ještě dosáhnout?

Chtěl bych si s Vodňanami zahrát jednou divizi. Vím, že to bude těžké, ale věřím, že to jednou dokážeme.

 

Co říkáte na web fotbalunas.cz?

Líbí se mi tento nápad. Jsem rád, že to takhle skvěle funguje, i když je to teprve na začátku. Myslím ale, že to má budoucnoust a spousta hráčů bude ráda, když se o nich někde bude psát.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou