"Je to džentlmen, s 68 na zádech" ,říká o člověku, kterého si váží hráč 20 kola

0

     Sám tvrdí, že si nedovede případnou postupovou oslavu ani představit. Nechce měnit zaběhnutý jedovnický rituál a váží se Jardy Jágra. Těší se na kokosové řezy a vzkázal pozdrav jedovnickému paparazzimu. To vše nám prozradil Martin Rybář, muž posledního kola OP Blansko.

Představte se nám  

Zdravím všechny čtenáře portálu fotbalunas.cz, diváky a hlavně fanoušky jedovnické kopané.

Jmenuji se Michal Rybář, je mi 24 let a své mladé roky momentálně věnuji strojírenské firmě, kde pracuji jako konstruktér. Za pár dní to bude rok, co prožívám krásný vztah se svojí blonďatou přítelkyní.

Sportu se věnuji již od dětství, kde to byl převážně fotbal, kterému se věnuji do dnes. Bylo také také jiné vyžití co se v tu dobu dalo dělat s bandou kamarádů, hlavně, že nás bylo venku co nejvíc a co nejdýl. Za tu řadu let od mládežnických soutěží, až po ty současné, to je nespočet pohárů a ocenění, které se daly posbírat, jak ve fotbale, tak i v nějakých individuálních soutěžích. Hlavní záliba je sport, kamarádi a prostě pohoda. Koníčků je spousta, bohužel zatím nemám jeden, který bych vyzdvihnul, důležité, že to baví, potom to může být klidně háčkování ponožek :)

 

 Jaké jsou Vaše fotbalové a životní plány, přání ? 

Teď s klukama v klidu postoupíme a potom se uvidí :)

 

Je něco, co byste ve své sportovní kariéře udělal jinak? 

Vždycky jde udělat něco jinak, ale to si člověk uvědomí až potom. Kdybych měl páku něco změnit, tak by to byl určitě přístup v mladém věku.

 

Váš sportovní idol (jednotlivec,mužstvo) a proč zrovna on(oni)? 

Napadá mě hodně jmen, ale jedno prostě vyčnívá. Je to džentlmen, s 68 na zádech a s bruslemi na nohách. Jarda Jágr patří mezi typ sportovce co míň mluví a víc dělá. S jeho neuvěřitelnou kariérou a úspěchy pořád pokornej kluk, který by snad umřel za to co ho baví a co dělá. Je neskutečný člověk, který dokáže motivovat, smát se a zároveň si to užívat, tento pán by měl viset na zdech ve školách nad katedrou. Pro mě není větší sportovní ikony.

 

Jak jste v Jedovnicích spokojen? 

Krásná obec, ideální hřiště, super kolektiv a nejkrásnější kabiny. Jsem spokojen.

 

Hrajete o postup, zvládnete to? Pokud , ano dovedete si představit následné oslavy? 

Rozhodně ano, ještě to bude bolet, ale ani FAČR ani pan Mánek nás nezastaví. Představit si to dokáži, ale realita bude 3x horší, mám strach jenom to píšu.


  Co Vaši fanoušci, kteří s Vámi jezdí na zápasy a podporují Vás? Co byste jim vzkázal? 

Upřímně si myslím, že v Jedovnicích je jedna z největších návštěvností na místních hřištích. Ježdění na venkovní zápasy je už takový bonus, který nás všechny moc hřeje, a není asi lepší zpětná vazba, než výkon co je potěší. Takže jim patří obrovský dík za podporu. Hlavně teď se uvidí, jestli se jim bude chtít cestovat někam za Brno :)

 

Vím, že v Jedovnicích se dostávaly po zápase sladkosti, které byly upečeny přímo pro kabinu. Je to tam stále? Dovede si to bez tohoto rituálu představit? 

Bylo, stále je a věřím, že bude. Ať se smolně prohraje, nebo dobře vyhraje, je to věc co pokaždé potěší a uklidní. Teď si pořádně uvědomuji, že to vlastně je rituál, krásný rituál, takže by bylo škoda toho nechat. Přece když má někdo na něco talent, tak je nesmysl toho nevyužít. Tímto zdravím paní Koutnou, redaktorku, paparazziho a našeho patrona, moc se těším na kokosový řezy.

 

 

Děkuji za poskytnutí rozhovoru, ať se daří Vaší práci na webu fotbalunas.cz, který je pro mě novinkou, ale má slibnou budoucnost, tak hodně sil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou