1.B. třída skupina G. Hráč 8.kola Milan Kulda – Fotbalem se chci hlavně bavit

0

Zkušený hráč Trutnovského céčka Milan Kulda, nám ochotně odpověděl na naše otázky. Za svou kariéru už toho zažil poměrně dost, ale fotbal ho pořád baví.

 

 Tři góly v jednom zápase to je paráda! Stává se ti to často?

No, vzhledem k mému věku a délce fotbalové kariéry, jich už bylo celkem dost a samozřejmě bych rád ještě nějaké přidal :-)

 

 Jaký byl zápas s Milíčevsí z tvého pohledu?

Zápas to byl z naší strany povedený, především první poločas byl hodně kvalitní a bylo na nás vidět, že chceme vyhrát. V druhém poločase, to už bylo spíše o udržení náskoku a již to nebylo z naší strany tak útočné. Milíčeves hraje technický, útočný fotbal což nám vyhovuje. Měla i několik šancí a kdyby nás při jedné střele nezachránila tyč, mohlo to být ještě dramatické.

 

Hraješ pouze za vaše céčko, nebo již jsi nahlédl do béčka, nebo áčka?

 Fotbal hraji už několik desetiletí a věk není zatím možné zastavit, takže teď už se moje fotbalová kariéra spíše pozvolna uzavírá, než by stoupala :-). Ještě celkem nedávno jsem hrál za béčko, ale teď už jsem se dobrovolně přesunul do céčka...

 

V příštím zápase hostíte Mladé Buky. V tabulce máte o bod víc. Oplatíte jim porážku z prvního jarního zápasu?

Samozřejmě jim máme co vracet a budeme se snažit jim porážku oplatit i když to bude těžké. Mužstva se znají velmi dobře a je těžké se něčím překvapit.

 

Máš nějaký fotbalový vzor? Hráč? trenér? Popřípadě, který trenér co tě trénoval ti nejvíc utkvěl v paměti.

Jsem útočník, takže se mně líbí ofenzivní, kreativní hráči. Vyloženě hráčský vzor nemám, ale hra týmů jako Real Madrid, Bayern Mnichov se mně líbí velmi. Za trenéry bych určitě jmenoval Pepu Odla z Libče, který mě trénoval v žácích a v chlapech nemohu nevzpomenout motivátora pana Jebavého, který nás vedl ve Skalici.

 

Popiš nám ve zkratce tvou fotbalovou kariéru

Fotbal jsem začínal hrát v žáčcích tehdy v Prosečném, potom následovala Libeč. V dorostu jsem přestoupil do Trutnova, kde jsem hrál do nějakých 28 let divizi. Pak to byl přestup do předního mužstva krajského přeboru České Skalice. Po třicítce návrat do Libče no a po několika letech, byl přesun do Horního Starého Města, kde jsme postoupili z okresu do krajské soutěže. Po spojení tohoto týmu s Trutnovem jsem aktuálně hráčem C týmu Trutnova.

 

Na závěr bych chtěl poděkovat všem, kteří mně vybrali hráčem kola. Moc mně to potěšilo a pokusím se, aby to nebylo naposledy :-)

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou