Hradec Králové - IV. třída sk. B. Hráč 12.kola Lukáš Novotný – Každý jsme tak trošku „magor“

0

 První věta vítěze kola zněla: „Já toho moc nenamluvím“ Ale pak se nám gólman Kobylic Lukáš Novotný pěkně rozpovídal a vznikl zajímavý rozhovor.

 

Zápas v Libčanech se ti povedl. Dokonce tě vynesl až na hráče kola. Jak jsi viděl tento zápas.

 Já nevím! No byl těžkej. Měli jsme to tam hodně těžký. Ale hodně nám k tomu pomohl i soupeř, že hodně vyložených šancí nedal.

 

Jsi gólman, a o gólmanech se říká, že jsou tak trošku „magoři“ . Jsi tak trošku „Magor“? :-)

Každý jsme tak trošku magor (směje se). Ale já asi jo, asi to tak bude.

 

Každý gólman si musí dirigovat mužstvo zezadu. Jak se ti diriguje vaše béčko? Poslouchají?

No tedy mluvení není zrovna moje parketa. To bych potřeboval nějak zlepšit. Ale spolupracujeme dobře. Jde to. A nějakou společnou cestu si najdeme vždy.

 

Na jaře jste zatím získali čtyři body. Hraje se Vám lépe než na podzim?

No to asi ano. Jak jsme spadli, tak to nešlo, ale teď začali hrát nový, mladý hráči, jako třeba já. Ale je tu spousty dalších, kteří nemají čas ani na trénink, ani na zápas, a tak se občas máme problém sejít i na zápas.

 

Vaším dalším soupeřem je Myštěves. Dá se něco na ně vymyslet?

 Vymyslet se dá na ni určitě něco. To je na trenérovi. Ale pro mě to bude hodně těžký zápas. Navíc jsem tam loni rok hostoval.

 

Takže pro tebe bude mít tento zápas zvláštní příchuť?

 Ano určitě! Budu hodně nahecovaný a snad to zvládnu.

 

Popiš nám ve zkratce svou dosavadní fotbalovou kariéru.

Dá se říct, že čím jsem starší, tím víc se posouvám dozadu. V přípravce jsem začal v útoku, poté jsem hrál v záloze a od starších žáků jsem v bráně. Jelikož u nás nebyl dorost, tak jsem hostoval v Kunčicích, kde jsme postoupili do krajského přeboru. Poté v Kobylicích, a loni jsem rok hostoval v dorostu Myštěvse. Jsem ještě věkem dorostenec, ale teď chytám raději za naše béčko mužů. A tady mě to hodně baví.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou