Tip experta - 17. kolo okresního přeboru Karlovy Vary

0

V dalším kole OP jsme si nachystali první Tip experta. Výsledky 17. kola OP Karlovy Vary se pokusil uhádnout předseda TJ Jáchymov, Rudolf Hellmich.

 

TJ Slavoj Bečov nad Teplou - SK Kyselka 

1 - Kyselka na tom v tabulce není dobře. Sice potřebují body, ale Bečov má lepší kádr a na jejich hřišti se body berou velmi těžko.

 

TJ Sokol Chyše B - TJ Agro Stružná 

2 - Stružná má především výborného střelce Janáčka, který vévodí tabulce střelců. V Chýši, kterou bude jistě podporovat početná skupina diváků, se sice neberou body snadno, přesto si ale myslím, že to hosté zvládnou.

 

TJ Baník Pila - SK Božíčany 

0 - Jednoznačně utkání kola. Pila má výhodu domácího prostředí a jistě ji bude tlačit publikum, i tak si ale myslím, že hosté zabodují.

 

TJ Sokol Útvina - FK Verušičky 

1 - Útvina má na svém kontě stále jen jeden bod, což je pro mě překvapením. V tomto kole se doma střetne s nováčkem z Verušiček, což bude zajímavý souboj. Myslím, že Sokol poprvé zaboduje naplno.

 

TJ Jáchymov - TJ Děpoltovice

1 - Na podzim jsme Děpoltovice porazili venku výsledkem 6:1, tentokrát to ale tak jednoduché nebude. Děpoltovice na nás ztrácí jen 2 body a nebudou chtít odjet s prázdnou. Bude to boj, přesto ale myslím, že ve vyrovnaném utkání získáme 3 body.

 

FK Ajax Kolová - TJ Čechie Dalovice

2 - Favoritem jsou jednoznačně hosté, kteří mají velice dobrý kádr a jsou jedním z hlavních kandidátů na postup.

 

DDM Stará Role B - TJ Jiskra Březová

1 - Přestože mají domácí "A" mužstvo v krajském přeboru, tak mají zatím slabší výsledky. I Březové se ale po nadějném podzimu nedaří, jejich forma šla dolů. Myslím, že domácí urvou vítězství.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou