I.A tř., sk. A : Pavel Šamšula deklasoval soupeře v hlasování o muže kola

0

     Ze zdrcujícím náskokem vyhrál Pavel Šamšula hlasování o muže kola. Obrovský náskok a celkový počet hhlasů, to nemá v krátké historii našeho hlasování obdoby. Jen stěží se tento rekord bude překonávat.

1. Pavel Šamšula, SK Šlapanice - 80% hlasů

Dlouholetá opora Šlapanic patřila k výrazným postavám v zápase s Lipovce, Skvěle si zvládl své obranné povinnosti a proto byl zařazen do naší sestavy. To, že právem značí jeho suverénní vítězství.

2. Ivo Loukota, FK Kunštát - 12 % hlasů

Ivo neměl v zápase s posledním Rajhradem příliš práce. V době, kdy domácí výrazně vedli si však připsal dva skvělé zákroky a nedovolil soupeři snížit a vykřesat jiskřičku naděje v tomto zápase.

3. Martin Fadrný, FC Boskovice - 4% hlasů

Martin řídil kanonádů Boskovic proti  Hrušovanům neuvěřitelným způsobem. Sám vsítil tři branky a svojí rychlostí zle zatápěl soupeři. Měl největší zásluhu na vysokém vítězství 6:1. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou