Hráčem 20. kola Jaroslav Zedek z Dobré Vody!

0

První dva hráčí kola byli z týmu SK Čtyři Dvory. Říkáte si konečně změna! Musím Vás trochu zklamat. Jaroslav Zedek hraje za Dobrou Vodu, ale v mládežnických kategoriích nastupoval právě za zmiňovaný "Čtyrák". Po - té nakoukl do dalších týmů, ale o tom se dočtete až v zítřejším rozhovoru. Zedeka na stupně vítězů doprovodila "sezimácká" dvojice Šmíd a Funda!

1. Jaroslav Zedek (Dobrá Voda) - 47%

Skoro polovina hlasů a jasné vítězství! Stačila k tomu oku lahodící vítězná branka do sítě Nové Vsi. Zedekova Dobrá Voda, tak má nášlapnuto k úplnému vrcholu na kterém zatím přežívá Planá nad Lužnicí. Vzájemný zápas těchto dvou týmu je na programu již tento víkend!!

 

2. Dominik Šmíd (Sokol Sezimovo Ústí) - 21%

Vstřelil tři branky do sítě Větřní. Nejdříve otevřel skóre zápasu na 0:1. Další dvě trefy navýšily skóre do rozměrů debaklu na 2:4 a konečných 2:5! K čistému hattrikcu stihl ještě na jednu branku přihrát. Bohužel to stačilo "jen" na druhé místo.

 

3. Zdeněk Funda (Sokol Sezimovo Ústí) - 13%

Ofenzivní bek, který si v zápase na hřišti Větřní připsal dvě nahrávky na gól. To je na obránce luxusní bilance. Nutno podotknout, že nahrávek mohl mít více, kdyby jeho spoluhráči přesněji zakončovali. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou