Tip Experta OP - 17. kolo

0

Po nedobrovolném volnu, kdy kvůli počasí bylo odloženo šestnácté kolo, se opět naplno rozjedou okresní fotbalové soutěže. Jak se povede vedoucímu Herálci který by se rád vrátil do krajských soutěží? Rozstřílí se rezerva Světlé nad Sázavou opět na domácím hřišti a zopakuje kanonádu? I na to jsme se zeptali trenéra Jeřišna Ladislava Mrázka. Jeho tipy jsou takovéto:

LIPNICE N.S. – JEŘIŠNO Tip: 0

„Uvidíme. Jim chybí střelec Valenta a nám zase kanonýr Horák. Takže to vidím na remízu.“

 

KOŽLÍ – ŠLAPANOV Tip: 1

„Domácí jsou mírným favoritem. Jinak si myslím, že jsou šance na vítězství tak padesát na padesát, ale podle mě rozhodne domácí prostředí.“

 

SVĚTLÁ N.S. B – G. JENÍKOV Tip: 1

„Světlá se dobře naladila vítězstvím z prvního jarního zápasu a domácí podle mě o fous vyhrají. Nebude to taková kanonáda jako minule.“

 

VESELÝ ŽĎÁR – ŽDÍREC N.D. B Tip: 2

„Tady je podle mě jasná dvojka, protože hosté jsou zkušenější.“

 

HERÁLEC – ROZSOCHATEC Tip: 1

„Herálec chce postoupit do Béčka. Myslím, že vyhraje 3:1.“

 

STARÉ RANSKO – OKROUHLICE Tip: 0

„V tomto zápase si oba týmu rozdělí body.“

 

PŘIBYSLAV B – DLOUHÁ VES Tip: 1

 

„Tady to je jednoznačně. Vyhraje Přibyslav, hosté dostali v minulém zápase tři červený, tak budou mít problémy se sestavou." 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou