Kollár, Řehoř, Šisler. To je nejlepší trojice uplynulého kola

0

Velešín, Planá u ČB i Frymburk si stále myslí na postup do I.A a jejich boj se promítl i do hlasování o Hráče 20. kola! Nakonec byl nejúspěšnější Martin Kollár z Velešína, pronásledovaný dalším středním záložníkem, plánským Tomášem Řehořem, třetí pak skončil Jan Šisler.

1. místo: MARTIN KOLLÁR - FC Velešín (37%)

Martin Kollár zvítězil s celkem jasnou převahou a už zítra vám s tímto špílmachrem nabídneme rozhovor. Proti Dřítni jednou skóroval a prsty, respektive kopačky, měl i v dalších brankách svého týmu.

 

2. místo: Tomáš Řehoř - SK Planá (23%)

Zkušený hráč a mozek hry druhého mužstva tabulky pomohl svým klidem a přesnými přihrávkami k vítězství Plané v Kamenném Újezdě. Plánští k hlasování mobilizovali síly, ale na Kollára to tentokrát nestačilo.

 

3. místo: Jan Šisler - FC Šumava Frymburk (12%)

Frymburský hráč se objevuje v nejlepší trojici kola v historii naší ankety poprvé. Zasloužil se o to svým výkonem krajní záložník Šisler, který při vítězném utkání s Malonty patřil k nejlepším hráčům na hřišti, hýřil aktivivou a bojoval každou vteřinu, kterou na trávníku strávil.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou