Tip experta: 20. kolo III. třídy

0

O dnešní tip exerta jsme požádali bratra a spouhráče posledního vítěze ankety hráč kola Tomáše Vlčka. Fotbalista, který dlouhá léta válel za Volanov, nyní hraje za svůj domovský Rokytník, ale rád se po okrese podívá na nějaký jiný fotbal, takže má solidní přehled. I proto jsme si na víkendové tipy vybrali právě jeho.

Libeč - Volanov  2:2 Libeč hraje doma pohledný fotbal, ale Volanov je ve velké formě. Bude to krásný match. Tady bych viděl remízu 2:2 a o bod víc bych přál Libči. Říká expert o utkání, které by se moho stát ozdobou kola.

 

  Libotov - Dolní Kalná  0:2 Libotov má problémy. Hráčů mají málo, v Libči dostali 6, ve Volanově dokonce 7  branek. Kalná vyhraje při troše štěstí pro domácí pouze 0:2.

 

  Bílá Třemešná - Pilníkov  4:1 Pilníkov má podobný problém jako Libotov. Navíc už dvě kola nedal branku.  Tuto drobnou sérii sice přeruší, ovšem na porážce to nic nezmění. Třemešná se navíc může opřít o svůj "A" tým.

 

  Hajnice- Svoboda  2:1 Toto utkání bude těsné a konečné skóre bude maximálně o jednu branku. Expert myslí, že Svoboda dá šanci Volanovu, jít do trháku v čele tabulky.

 

  Prosečné - Starý Rokytník  2:2 Doufám, že Rokas urve nějaké body. Potřebuje je víc než dost. S remírou by byla obě mužstva spokojena. Více štěstí by v penaltové loterii mohl mít Rokytník.

 

  Lampertice - Svatoňovice  1:3 Lamperticím se nedaří a vypadá to, že si na jaře dokráčí pro sestup. Mohli by ale padat branky, konkrétně tedy 4. Ovšem radost domácím fanouškům asi neudělají.

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou