Náročná příprava Chroustovic vyvolává strach

0

Chroustovice se po podzimní části nacházejí až na jedenáctém místě se skóre 20:27 a jedenácti body.

Jak probíhala vaše příprava na jarní část sezóny?

Začátek přípravy byl individuální a záleželo na každém z nás, jak a kdy se začnou připravovat. Koordinovaná příprava nám začala se startem zimního Dřenického poháru. V rámci tohoto turnaje jsme odehráli pět utkání s bilancí 2-0-3. Další částí přípravy bylo vícedenní soustředění kousek od Králíků. V rámci něj jsme absolvovali několik tréninkových jednotek a jeden přípravný zápas s místní Jiskrou 2008, která svůj tým složila z kombinace A tým + B tým + dorost. Tento náročný zápas jsme dokázali vyhrát nejtěsnějším rozdílem 0:1.

 

Proběhl nějaký přestup?

Co se týče přestupů, opět se k nám vrátil Spálenský Milan. Druhou posilou se stal útočník Macháček, který hájil barvy Svratouchu, ten se však zranil a jeho návrat na trávníky těžko odhadnout.

 

Jaké máte cíle do konce sezóny?

I když jsme to nechtěli, naše pozice pro jarní část sezóny začíná ve spodních patrech tabulky. Naším cílem bude rychlé odpoutání se od těchto příček a umístění v klidném středu tabulky.                  

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou