Rudolf Kahle tipuje: polovina zápasů skončí remízou

0

Rudolf Kahle, v současnosti působící v Cholupicích, se trénování věnuje deset let. Začínal jako hrající kouč rezervy Loko Vltavín. Poté působil postupně v Úhonicích a Radotíně, následně vedl ročník 2001 v Meteoru, se kterým se umístil na prvním místě. Do Cholupic přišel Rudolf Kahle před třemi lety s cílem postupit do Pražského přeboru. To se mu také povedlo a momentálně se jeho tým nachází na výborném šestém místě. Od zimy zastává funkci šéftrenéra. Rudolf Kahle se podle svých slov snaží, aby jeho mužstvo hrálo aktivně dopředu, mělo výsledky a aby se na hru dalo dívat. I proto jsou jeho tréninky velmi důsledné.

Většinu své mládežnické kariéry strávil Rudolf Kahle v Tesle Karlín, která dnes už neexistuje. Několikrát působil krátce i v pražské Spartě, odkud se ale vždy vrátil. V dospělosti působil v Holešovicíh, odkud následně přestoupil do Uhelných skladů. Ve 27 letech se Rudolf Kahle zranil, což vedlo ke konci jeho kariéry.  

A jak Rudolf Kahle tipuje zápasy 24. kola?

Kolovraty - Libuš TIP: 1

Kolovraty jsem na jaře neviděl, ale Nykl jim musel ohromně pomoct a pokud to myslí se záchranou vážně, měli by domácí zápas zvládnout.

 

Háje - Královice TIP: 2

Pětkrát za sebou neprohrál možná ani Radotín! Osobně se na Královice rád dívám, i když s ČAFCou mě trochu zklamali, ta chtěla víc vyhrát. Nicméně jestli už skončil Formáčkovi trest vyhrají Královice o více gólů.

 

ČAFC - Cholupice TIP: 0

Souboj týmů, které sužuje marodka, ale kterým se výsledkově daří. Čafca zatím ztratila jen dvakrát za remízu, tak budu spokojen kdyby do třetice, ale v 10:30 po Čarodějnicích?!

 

Admira B - Vršovice TIP: 0

Vršovice zatím moc 'nechápu' - výhra na Kopanině, remízy s Radotínem, prohra s Tempem atd. U nás hráli dobrý fotbal i dopředu, i když 0:0. S Admirou jsme hráli v neděli, několik kluků tam bylo šikovných, doma se ještě posílí. Dám kříž, i když si myslím, že domácí vyhrajou..

 

Tempo - Př. Kopanina TIP: 2

Tady je to jen o přístupu hostů. Tempo se snaží hrát z nějakého bloku, ale to by pro hráče a Salema neměl být problém.

 

Třeboradice - Radotín TIP: 1

Tady si domácí zastřílejí. V handicapu +4.

 

Uhelné sklady - Motorlet B TIP: O

Na Motorletu je vidět zlepšená organizace hry, což přisuzuji spolupráci s Honzou Kmochem (s kterým jsme ještě před revolucí kopali v Karlíně). Když se vyvarují mladických nerozvážností a pokryjí Zmeškyho, připraví domácí o body.

 

Střešovice - Meteor B TIP: 0

Podle počasí asi na 'umělce', což nemusí být pro Střešky úplně výhoda.. Záleží jestli se Meteor popasuje s důrazem a standardkama domácích. Imponuje mi parta na Střešovicích, ale..


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou