El statistico alias přeborovka FM

0

Další porce statistik né jen z předposledního kola okresního přeboru Frýdek-Místek, po sezóně se můžete těšit na podrobné statistky ve speciálním vydání EL statistico 

V předposledním kole se nám ,,probudily´´ Chlebovice, které vyloupily Písek, když na zápas přijely pozdě a ze zápasu zase pozdě odjely, když se protáhly pozápasové oslavy z první jarní výhry. V zápase kola měl Bukovec skvěle rozehraný zápas, ale Tošanovice ukázaly svou sílu a zápas stihly otočit. Návsí hraje na jaře divoké zápasy a tentokrá mu 4 vsřelené góly na výhru nestačily. Nebory si užily zápas s Nošovicemi, po kterém dostaly pohár pro vítěze okresního přeboru. V tomto kole nepadla žádná ČK, ale Hrádek znovu se svým karbanictvím nezklamal. V posledním kole, tak Tošanovice hrají o post nejlepšího týmu jara a Milíkov si to rozdá s Bukovcem o 4.místo, kde je budou na dálku sledovat i Hrádek s Vojkovicemi.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou