Hořel jim dům, maminka malého miminka popálená. Fotbalisté se rozhodli pomoci. Můžete i vy!

0

Fotbalisté TJ Sokol Hukvaldy vyzvali k benefiční akci ve prospěch rodiny, jejíž obývanou chatu zastihl požár a maminka měsíčního syna skončila s popáleninami v nemocnici. Redakce se k výzvě připojuje a věříme, že se rodina dočká opravy nebo vybudování nového domova pro malého klučinu.

Mladá rodina, do které se před pár týdny narodil malý Teodor, zažila na konci dubna strašidelný den. Požár jim zničil velkou část obývané chaty, maminka byla popálena a vrtulníkem převezena do nemocnice. Naštěstí malý Teodor vyvázl bez větší újmy na zdraví. 

 

Záběry hasičů z požáru můžete shlédnout zde:

 

 

Řeč je o rodině z Palkovic na Frýdecko-Místecku, která si prožila pravděpodobně jejich nejhorší den v životě. A jelikož právě oni, zejména Anet, maminka malého Teodora, dlouhodobě svou prací pomáhala ostatním, rozhodli se zástupci fotbalového klubu TJ Sokol Hukvaldy, kterého byl členem tatínek chlapečka, Lukáš, pomoci. 

 

Petr Žáček, vedoucí TJ Sokol Hukvaldy vyzval své fotbalové okolí: "Fotbalisté TJ Sokol Hukvaldy se rozhodli podpořit svého bývalého člena a hráče Lukáše Tobiáše v jeho tíživé situaci a věnovat mu a jeho rodině výtěžek z dobrovolného vstupného ze středečního a sobotního zápasu. Ze sobotního zápasu bude věnována i tržba z bufetu. Přijďte podpořit dobrou věc! Děkujeme. Fotbalisté TJ Sokol Hukvaldy."

 

Pro pomoc mladé rodině vznikla i sbírka na transparentní účet 2202549359/2010, kam může kdokoliv zaslat jakékoliv finanční prostředky, které pomohou k vybudování nového domova pro malého Teodorka a jeho rodinu.

 

Prosba o pomoc rodině byla přesunuta i do prostředí sociálních sítí, kde si celý příběh rodiny můžete přečíst. Odkaz na facebookovou stránku naleznete zde.

 

Redakce fotbalunas.cz přeje rodině mnoho štěstí, Anet pevné zdraví a všem střechu nad hlavou. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou