Rozhovor s Martinem Pavlíkem: Našim cílem je postoupit do 1. A třídy

0

Tentokrát jsme se zeptali na pár otázek o zimní přípravě a probíhající sezoně Martina Pavlíka, který je mužem mnoha pozic. Ve fotbalovém oddílu Sokola Svratouch jich zastává hned několik. Výčet pozic které vykonává je následující: hrající trenér A týmu mužů, kapitán, trenér přípravky a zároveň předseda oddílu. Sokol Svratouch je nováčkem ve skupině B pardubické 1. B třídy, do soutěže ovšem vstoupil bez bázně a hany. V polovině soutěže mu totiž patří krásné první místo se ziskem 32 bodů. Všichni co sledují tuto soutěž jsou určitě napjatí, jak tato sezona nakonec pro Svratouch dopadne. Neváhejte si přečíst rozhovor s nejlepším střelcem Svratouchu Martinem Pavlíkem

Jak byste zhodnotil prozatímní zimní přípravu A týmu?

Trénujeme třikrát týdně, běháme a využíváme tělocvičnu, je to klasická tvrdá kondiční příprava zakončená čtyřdenním soustředěním, které je výhradně o nabrání fyzické kondice na začátku března. 

S kým odehrajete přípravné zápasy?

Budeme hrát dva přátelské zápasy před jarní části sezony. Přátelské zápasy budeme hrát s Prosečí, která je o soutěž nad námi a druhé utkání je zatím v jednání.

Máte nějaké nové posily nebo odchody?

Kádr zatím zůstává nezměněný, pouze se vrátili hráči z dlouhodobých zranění. 

Co očekáváte od jarní části sezony?

Náš cíl je v tuto chvíli jasný, a to postoupit do 1.A třídy. 

Jak byste zhodnotil dosavadní průběh sezony?

Podzim se nám podařil a naše výsledky pro nás byly jako z říše snů. Vedeme tabulku s 32 body, a tak můžeme být maximálně spokojeni. Ovšem nic nepodceňujeme a na jarní část sezony se připravujeme svědomitě. Budeme se primárně soustředit na udržení prvního místa i v jarní části soutěže.

 

A mužstvo Sokola Svratouch odehraje první utkání jarní části soutěže 26.3.2023 na hřisti soupeře v Jehnědí. Bude to určitě velmi zajímavý a napínavý zápas, protože Jehnědí se nachází na prozatímní šesté pozici, se ziskem 22 bodů, týmu Jehnědí se nadmíru daří na domácím hřišti, na kterém získali většinu svých bodů, a to 19. Svratouchu se ale daří také na venkovních hřištích, kde získali 11 bodů z celkových 32 bodů.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou