Zápas mezi Lázněmi Bohdaneč a Holicemi se bohužel nedohrál.

0

Utkání domácích Lázní Bohdaneč proti hostům z Holic se bohužel pro vážné zranění jednoho z hráčů nemohlo dohrát. Za celou redakci přejeme především hodně zdraví, co nejlepší průběh rekonvalescence a brzký návrat na fotbalové hřiště. 

V neděli 14.8.2022 se proti sobě na bohdanečském hřišti postavily celky domácích Lázní Bohdaneč a hostů z Holic. V zápase padly dvě branky, první vsítil za hosty krátce před poločasovou přestávkou z pokutového kopu Jindřich Václavek a pouhých šest minut po zahájení druhé půle reagoval za domácí vyrovnávacím gólem Martin Hudák. Celé utkání bohužel naprosto zastínila neštastná situace, po které došlo k velmi nepříjemnému zranění jednoho z hráčů na hrací ploše. Následovalo dlouhé oštřování a čekání na příjezd záchranné služby. K této situaci je určitě nutné říci, že v takových chvílích jde sport stranou a hlavní rozhodčí udělal dobře, že utkání předčasně ukončil. Nezbývá nám, než pouze popřát co nejvíce zdraví a pokud možno co nejrychlejší návrat na na fotbalový trávník.  


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou