Horní Ředice rozstřílely Pardubičky!

0

Fanoušci Horních Ředic si na domácím hřišti mohli vychutnat opravdové gólové hody. Během utkání stihli domácí hned šestkrát skórovat a hosté z Pardubiček tak odjeli domů s pořádnou nadílkou. 

Neděle 14.8.2022 se na ředickém stadionu nesla v duchu druhého kola krajského přeboru Pardubického kraje. Domácí tým chtěl navázat na výhru z prvního kola, stejně tak Pardubičky, které si v prvním kole poradily s Heřmanovým Městcem. Nikdo určitě nečekal, že by utkání těchto dvou týmů mohlo nabídnout tak velký kvalitativní rozdíl. 

 

 

Smrtící úvodní dvacetiminutovka

Již od samého začátku bylo velmi jasně vidět, kdo bude v zápase tahat za kratší konec provazu a kdo na tom bude kvalitavně výrazně lépe. Horní Ředice držely balón po většinu času na svých kopačkách a jejich snaha o aktivní vstup do zápasu byla po zásluze velmi rychle odměněna. Již po 8. minutách hry se poprvé měnilo skóre, když se dokázal prosadit aktivní Adam Koreček a zařídil tak pro svůj tým brzké vedení. Uplynuly pouhé tři minuty a Ředice zvládly navýšit svůj náskok. Na 2:0 pro domácí zvýšil v 11. minutě Vladimír Skoumal. No a drtivou úvodní dvacetiminutovku uzavřel třetím ředickým gólem David Obermajer, který tak pravděpodobně zatloukl pomyslný hřebík do rakve týmu z Pardubiček. 

 

 

Ani třígólový náskok ředicím v prvním poločase nestačil. 

Přestože si Ředice díky perfektnímu vstupu do zápasu zajistily rychlé a pravděpoobně i rozhodující vedení, jejich aktivita a chuť hrát byla stále na velmi vysoké úrovni. Za to hráči Pardubiček jen těžko hledali nějaké řešení, jak z této situace vybruslit a alespoň neinkasovat další góly. Ikdyž se hostující obrana snažila, zastavit rozjeté domácí hráče se jim nepodařilo. Do poločasu se totiž ještě jednou měnilo skóre a Ředice tak vedly už 4:0. O tento gól se postaral již podruhé v utkání mladičký talent Adam Koreček.

 

 

Druhý poločas nepřinesl velkou změnu. 

Přestože si Pardubičky o poločasové přestávce jistě vyříkaly, co bylo v první půli špatně a co je nutné změnit, kýžené ovoce tato porada v druhém dějství nepřinesla. Trenér hostů věděl, že je potřeba po drtivém prvním poločasu udělat jisté změny v sestavě a vnést do hry čerstvou krev. To se také stalo a došlo hned ke čtyřnásobnému střídání. Ani to však hostům příliš nepomohlo a k žádnému zdramatizování vývoje utkání nedošlo. Spíše naopak, Horní Ředice nadále pokračovaly ve střeleckém trendu, který si nastavily během první půle.

 

 

Dva góly a krutá porážka 6:0

Domácí stále neúnavně útočili a snažili se přidat co nejvíce dalších gólů. Střelecké tempo sice již nebylo tak svižné, jako tomu bylo v prvním dějství, přesto se ale Ředicím povedlo vstřelit další dva góly. V 69. minutě se nejprve podruhé v zápase dokázal prosadit David Obermajer a na něj navázal střídající Kaufman, který pouhých sedm minut po tom, co vstoupil na hřiště upravil skóre na konečných 6:0 pro domácí tým. V tomto utkání tak došlo k zatím nejvyšší výhře letošního ročníku soutěže a domácí fanoušci museli být určitě nadmíru spokojeni. Za to hosté z Pardubiček budou muset zapracovat na mnoha aspektech hry, které se v tomto duelu ukázaly jako nedostatečné a do příštího týdne se pokusit přiravit tak, aby se už neopakovala prohra a hlavně podobný výsledek jako tentokrát. 

 

Pozvánka na příští kolo

Horní Ředice vyzvou za týden rezervu Vysokého Mýta a zajisté budou chtít pokračovat na vítězné vlně, na kterou se jim v úvodu soutěže podařilo dostat. Naopak hráči Pardubiček budou chtít tuto vysokou porážku odčinit a získat v domácím prostředí alespoň bod. Nečeká je však nic jednoduchého, o body se na horkou půdu Pardubiček přijede poprat nepříjemný tým z Lanškrouna.      


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou