Hráčem 19.kola zvolen Milan Staněk!!!

0

Stejně jako minulý týden patří první tři pozice hráčům z českobudějovických týmů. Opět máme vítěze z týmu SK Čtyři Dvory. Milan Staněk ovládl hlasování, když obdržel přesnou polovinu všech hlasů, které byly odeslány. Druhé místo patří slávistickému Hromádkovi a třetí "čtyráckému" obránci Klímovi.

1. Milan Staněk (SK Čtyři Dvory) - 50%

"Čtyráckým" to na jaře opravdu "lepí". Tým proplouvá jarem bez ztráty kytičky a jeho hráči sklízejí vavříny v hlasování o hráče kola. Není pochyb o tom, že vítěz je více než oprávněný. Staněk na jaře vstřelil čtyři branky a má lví podíl na získaných bodech. V 19. kole zajistil pro svůj tým vítězství, díky trefě z přímého kopu ze 77.minuty. Byl to již třetí přímý kop, který Staněk toto jaro uklidil přímo do soupeřovo brány. Mimo jiné byl i po zápase vyhlášen nejlepším hráčem utkání. Již zítra si budete moci přečíst rozhovor s vítězem!!!

 

2. Leoš Hormádka (SK Slavia České Budějovice) - 19%

Slávistický útočník si připsal dvě nahrávky na gól a "dokopal", tak svůj tým k výhře 2:0. První gól padl po faulu na Hromádku. Druhý gól padl po Hromádkovo nahrávce. Na hřišti patřil k nejlepším a po zásluze se umístil na stupních vítězů.

 

3. Miroslav Klíma (SK Čtyři Dvory) - 13%

Obránce, který si v zápase s J. Hradcem B připsal nahrávku na druhý "čtyrácký" gól. Když se zmocnil míče a dlouhým pasem vybídl k trestnému střílení domácího střelce Příhodu, který na druhý pokus dostal míč do brány. S přehledem zvládal souboje a dirigoval obranu.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou