Sokolov bojoval, ale s Bohemkou nakonec padl 0:6

0

Hosté nastoupili v relativně plné sestavě a bylo tedy jasné, že Sokolov nečeká nic lehkého. Přestože jeho hráči nakonec prohráli vysokým rozdílem, rozhodně se nemají za co stydět.

 

Hosté začali vlažně ale postupně přidávali na tempu

 

Domácí předvedli zkraje zápasu několik nadějných individuálních průniků, ale zakončovali jen jednou. Sokolovskému hráči však střela z nadějné pozice vůbec nesedla.

 

Nakonec se ale v 9. minutě radovali hosté, když utaženou střelou na zadní nedal Štruncovi šanci Jakub Fulnek.

 

První dějství jinak nenabídlo nijak pohledný fotbal. Domácí hráli z bloku a Bohemka tak dokázala hrozit pouze po křídlech. Hráči třetiligového celku navíc byli velice zarputilí v osobních soubojích a Pražanům nedarovali zdarma ani centimetr.

 

Hosté si průběžně vypracovali tři tutovky, ale v zakončení si nevedli vůbec dobře. Přibývaly také různé nedotažené pološance a zelenobílí čím dál tím víc utahovali šrouby a zamkli Sokolov ve vápně. Jak poznamenal jeden fanoušek klokanů, brankář Le Giang si mezi tyčemi klidně mohl natáhnout houpací síť.

 

Ve 35. minutě navíc na 2:0 navýšil mládežnický reprezentant Vojtěch Novák poté, co do branky dorazil brankářem vyraženou střelu.

 

 

Druhou půli jasně ovládla Bohemka

 

Ve druhé půli měli sokolovští šanci vstřelit gól po rohovém kopu, ale pár chvil na to se slavilo na druhé straně. Ne zrovna povedená střela Nováka proklouzla Štruncovi smolně mezi prsty. Psala se 51. minuta.

 

Hosté měli následně další dvě gólovky ale síť rozvlnil po rohovém kopu pravačkou až stoper Daniel Köstl. V 60. minutě tak světelná tabule ukazovala stav 4:0.

 

Sokolov pak několikrát zahrozil, ale nepodařilo se mu ani jednou nebezpečně zakončit. Po dalších dvou stoprocentních šancích Bohemky se jí v 75. minutě podařil rychlý brejk, během něj po levé straně pronikl Novák a našel centrem na zadní tyči Romana Květa, jenž tak mohl zakončovat hlavou z bezprostřední blízkosti do prázdné branky.

 

Pro druhý poločas byl stěžejní výkon středního obránce Köstla, o něhož se rozbíjela většina útoků Sokolova a rovněž aktivně rozehrával ofenzivní akce, jejíchž většinu Bohemka vedla po levé straně hřiště.

 

Hosté pak zahodili dalších několik příležitostí ale nakonec se jim pět minut před koncem podařilo ještě jednou skórovat, když se z halfvoleje trefil po centru zleva Fulnek.

 

Sokolovští se ale nevzdávali, po celý zápas hráli velmi zarputile a v závěru utkání po krásním centru zprava hlavou nastřelili břevno. Víc už ale zápas nenabídl, Sokolov tedy prohrál 0:6 a vypadl tak z MOL Cupu.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou