Žlutické béčko skončilo, Okresní přebor bude přelosován

0

Pandemie covidu-19 uštědřila fotbalu opravdu tvrdý direkt. Profesionální kluby jsou ve finančních problémech a ty amatérské se nyní potýkají hlavně s nedostatkem hráčů. Jedním z nich jsou i Žlutice. 

Sekretář Okresního fotbalového svazu Karlovy Vary Jiří Špak dnes oznámil, že první kolo nového ročníku karlovarského Okresního přeboru, jež se mělo hrát tento víkend, bylo odloženo.


Příčinou je odhlášení B týmu Sokola Žlutice ze soutěže z důvodu nedostatku hráčů – z týmu podle našich informací odešlo 6 hráčů. Jelikož by kvůli absenci žlutického celku v soutěži v každém kole měla dvě mužstva volno, nebyl odložen pouze nedělní zápas Žlutic s Útvinou ale rovnou celé kolo, a to na 28. 9., kdy je státní svátek, a celý ročník bude rovněž přelosován. Tím se délka sezóny zkrátí ze 30 kol na 26.

Nový los bude, podle Jiřího Špaka, v informačním systému FAČR k dispozici do zítřejšího poledne.

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou