OFS Karlovy Vary představil nové logo

0

Okresní fotbalový svaz Karlovy Vary, který je od posledních voleb v novém složení v čele s předsedou Josefem Němcem, představil novou podobu okresního loga, pro představu vizualizaci dresů a grafiky. Jak se vám to zamlouvá?

OFS Karlovy Vary na svých facebookových stránkách uvedl následující:

 

Okresní fotbalový svaz Karlovy Vary představuje fanouškům novou vizuální identitu! Současné logo, které se víceméně používalo pouze sporadicky, bylo vytvořeno jako provizorní zhruba před dvanácti lety. Nyní získáváme zcela novou tvář, kterou se budeme hrdě prezentovat ve fotbalovém prostředí. Nové logo, které samozřejmě nemusí každému hned padnout do oka, vznikalo s jasným cílem. Chtěli jsme vytvořit logo, které bude výrazné, dynamické a bude tak získávat pozornost. A to se dle nás povedlo! Autorem loga je Milan Skoupý fotbalově působící v Merklíně. Fotbalový nadšenec, který se grafice věnuje ve svém volném čase. 

 

"Nová vizuální identita byla jedním z našich cílů. Posouvá nás graficky z minulosti do současnosti. Nové logo se skládá z několika symbolů. Samozřejmě nechybí Český lev, který je dominantou loga a zároveň vystihuje Karlovy Vary. V logu najdeme i tři řeky protékající lázeňským městem a jsou tam znázorněny i horké prameny. Nechybí samozřejmě znázornění míče. Jsem rád, že nové logo si nese svou vlastní unikátní identitu a pevně věřím, že se bude líbit," uvedl Josef Němec, předseda Okresního fotbalového svazu Karlovy Vary.

 

Vytvořeno bylo také zjednodušené alternativní logo, které si své místo rozhodně také najde. Připraveni jsme také na tradiční akce jako je Movember, při kterém bude logo speciálně upraveno právě na podporu této každoroční celosvětové akce.

 

Nové logo bude zdobit například dresy okresních výběrů, oficiální dokumenty, případně také reklamní předměty a prezentováno bude samozřejmě na oficiálních sociálních sítích Okresního fotbalového svazu Karlovy Vary. Vše se postupem času budeme snažit sjednotit tak, aby bylo na první pohled zřejmé, že se jedná o OFS Karlovy Vary.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou