Hráčem 19. kola se stává Dominik Bajer

0

Opět suverenní vítězství, tentokrát hlasování ovládl Smržický útočník Dominik Bajer. O druhém místě rozhodl pouhý hlas, kdy Martin Glouzar porazil Tomáše Hoška.

Nejlepší tři hráči 18. kola:

1. Dominik Bajer - Smržice (43%)

2. Martin Glouzar - Skalka (21%)

3. Tomáš Hošek - Držovice (20%)

 

Útočník Smržic Dominik Bajer, který o víkendu vstřelil obě branky svého týmu, se stal nejlepším hráčem 19. kola. Dominik Bajer získal 43% všech hlasů, což je zatím nejvyšší číslo v počtu procent. Celkově se jedná o druhé vítězství hráče Smržic, první byl Jiří Kalandřík. Je vidět, že fanoušci Smržic patří mezi nejaktivnější návštevníky tohoto webu. Na druhém místě skončil záložník Martin Glouzar ze Skalky, který získal 21 %. O pouhý hlas méně získal obránce Držovic Tomáš Hošek, který získal 20%. Podaří se ve 20. kole primát hráče kola získat i hráči z jiného týmu?

 

Rozhovor s nejlepším hráčem kola můžete očekávat ve čvrtek. 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou