Nejlepší výkon ve 23. kole Pražského přeboru podal podle vás Jan Mikeš

0

V pondělí jsme zveřejnili sestavu 23. kola Pražského přeboru, v rámci níž jste mohli až do včerejší půlnoci vybírat nejlepšího hráče. Vítězem ankety se stal obránce Přední kopaniny Jan Mikeš

Rozhodně bylo z čeho vybírat. A to se projevilo i na výsledcích, které byly tentokrát velmi těsné. Jan Mikeš zvítězil s 18% hlasů, nechal tak za sebou dva dvougólové střelce - Zdeňka Zmeškala z Uhlených skladů, který získal 16% hlasů, a Jindřicha Faktora z Motorletu, ten od vás obdržel 13% hlasů. Až na čtvrtém místě se umístil čtyřgólový střelec Petr Junek. 

Jan Mikeš měl velkou konkurenci. Tento obránce, který v sestavě Přední kopaniny v probíhajícím ročníku nechyběl ještě ani minutu, se narozdíl od svých pronásledovatelů prosadil o víkendu pouze jednou. Jeho trefa, která byla v tomto ročníku jeho pátou, znamenala pro lídra tabulky zisk tří bodů, čímž si Přední kopanina udržela na čele luxusní osmibodový náskok. 

Naše redkace se nyní na Jana Mikeše obrátí s gratulací a žádostí o rozhovor, který můžete očekávat na našich stránkách již zítra. 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou