TIP EXPERTA 17. KOLO - DAVID BALGAR

0

14. zápasy

 

První jarní kolo 1.B třídy sk. B MSKFS vedené jako kolo 17. pohledem tipaře pro fotbalunas.cz přiblížil obránce celku TJ Ludgeřovice David Balgar. Podzimní sezónu strávil na hostování u dalšího účastníka této soutěže v celku TJ Sokol Hať. Pikantní pro něj tedy bude již kolo, kdy se oba celky spolu utkají. Vzhledem k dohodě obou klubů, kdy se na jeho žádost domluvili na ukončení hostování ovšem bude David zápas sledovat pouze jako divák.

 

Ludgeřovice – Hať           tip 1 (podzimní zápas 0:0)

 

Rozhodčí: Hrubý J. - Dytko G., Jurajdová L.

 

„Pikantní duel pro obě strany. U nás v týmu hraje ještě Michal Pěntka, se kterým vypíšeme pro tým nějakou odměnu. Věřím, že tato motivace bude dostačující k tomu, aby všechny body zůstaly v Ludgeřovicích“.

 

Tip redaktora:  0

 

Václavovice – Kozmice   tip 2 (podzimní zápas 0:4)

 

Rozhodčí: Seipel J. - Šafařík P., Tvrdý Z.

 

„Domácí jsou zřejmě největšími adepty na sestup. Hosté vydatně v zimě posilovali. Pro mě jasný zápas. Bylo by překvapení kdyby zde hosté ztratili body“.

 

Tip redaktora: 2

 

Hlubina –Fryčovice         tip 1 (podzimní zápas 3:0)

 

Rozhodčí: Krokosz Z. - Lukašík P., Sivera J.

 

„Domácí po úspěšném podzim přezimovali na prvním místě tabulky. V prvním zápase na své podzimní tažení navážou a nedovolí svým pronásledovatelům v tabulce, aby se k nim přiblížili.“

 

Tip redaktora: 1

 

Staříč – Stará Bělá           tip 1 (podzimní zápas 1:1)

 

Rozhodčí: Havlík P. - Fabián R., Matuška R.

 

„V tomto utkání zůstanou body doma. Staříč využije výhodu domácího prostředí. Nebude to pro ně snadný  zápas, ale těsný výsledek doma uhájí“.

 

Tip redaktora: 0

 

Velká Polom – Vřesina   tip 2 (podzimní zápas 0:1)

 

Rozhodčí: Porubek V. - Kubín O., Byrtus L.

 

„Další vyrovnaný zápas, kde ovšem více věřím hostujícím hráčům. Tabulkou budou chtít stoupat výše, aby navázali na předchozí sezónu ve které se jim dařilo“.

 

Tip redaktora: 0

 

Šilheřovice – Darkovice tip 0 (podzimní zápas 1:1)

 

Rozhodčí: Dudek R. - Přeček D., Fanc J.

 

„Šlágr kola. Souboj druhého se třetím týmem tabulky, ve kterém budou mít navrch obrany a brankáři. Příliš gólů v zápase nepadne. Zápas skončí bez branek nebo remízou 1:1 stejně jako na podzim“.

 

Tip redaktora: 1

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou