Shrnutí, 7. kolo - Královéhradecký kraj - I.B třída - skupina H. V souboji o udržení šťastnější Zdelov.

0

První ztráta bodů pro Borohrádek a důležité body pro Zdelov. I tak by se dal definovat průběh posledního kola 1.B třídy - sk. H. 

Alespoň pomyslně se k záchraně více přiblížili hráči Zdelova, kteří v "záchranářském souboji" dokázali porazit na svém hřišti celek z Deštné. Na špici tabulky naopak poprvé ztratili hráči z Borohrádku. Ty na jejich hřišti porazilo béčko Jaroměře a posunulo se tak na druhé místo. Všichni účastnící se gólově prosadili, proto na špici tabulky "čistých kont" se nadále drží Jakub Hlaváč z TJ Lokomotiva Borohrádek. Střelci se opravdu vyznamenali, protože v průměru na jeden zápas, jsme se dostali na číslo 4,75 gólů. To je velmi pěkný výsledek. 

 

Tabulce střelců nadále vévodí Tomáš Doleček z TJ Sokol Lípa n. O., který v tomto kole přidal další dva góly. Tím zajístil vítězství svého týmu proti předměřicím a upevnil si pozici v tabulce. Na druhé pozici se osamostatnili Zdeněk Sehnal ze Zdelova, Jan Koutník ze Smiřic a Jan Bílek z Borohrádku. Jinak se žádné výrazné zemětřesení nekonalo.

 

Tabulka střelců:
1.      T.Doleček  - Lípa n. O.    - 6 gólů
2.-3.  Z.Sehnal   - Zdelov        - 4 góly

2.-3.  J.Koutník   - Smiřice   - 4 góly
2.-3.  J.Bílek       - Borohrádek - 4 góly
3.-6.  M.Tuček    - Deštné        - 3 góly
3.-6.  M.Seifert   - Jaroměř B   - 3 góly
3.-6.  P.Karkula  - Borohrádek - 3 góly
3.-6. M.Šrom      - Vamberk       - 3 góly

 

I.B třída - sk. H, nám tenotkrát nabídla velmi gólově zajimavé kolo. V přístím kole nás čeká dalších několik zajimavých zápasů. V této skupině jde opravdu o vše. Propast mezi okresní soutěží a krajskou je obrovská a nikdo nechce jít "o level níž". Proto se bojuje o každý bod a tak si žádný tým nemůže dovolit vypustit zápas. Můžeme se těšit na další průběh soutěže.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou