Shrnutí, 7. kolo - Královéhradecký kraj - I.B třída - skupina E. Dolní Kalná vítězí.

0

Na špici tabulky se toho moc nezměnilo. Oboum celkům se povedlo zvítězit a nadále si říkají o postup do 1.A třídy. Třetí Miletín zaváhal na hřišti Baníku Žacléř a tak se vzdálil na rozmezí pěti, respektivě šesti bodů, od prvních dvou celků. Na druhém pólu tabulky, se povedlo urvat první body Dolní Kalné. Ta v tabulce přeskočila Hronov.

Opět se potvrdilo, že v této skupině není o góly nouze. Pokud bychom počítali průměr celého kola, vyšlo by nám, že v každém zápase padlo 5 gólů. V tomto kole se žádný brankář nemohl pyšnit čistým kontem. Útočníci každému z nich zasadili alespoň jeden gól. V brance Kobylic zastoupil pro tento zápas našeho rekordmana Jiřího Holýho, Radek Hrubeš a inkasoval, naštěstí pro něj, i pro celej z Kobylic to na výsledek nemělo vliv.

V tabulce střelců se na špici stále drží Lukáš Pánek z Nepolis, kterému se opět podařilo skórovat. Na společné druhé místo se díky dvoum gólúm posunul Ondřej Brett z Kopidlna. Jinak se moc změn v tabulce neodehrálo.

Tabulka střelců:
1.     L.Pánek      -   Nepolisy     - 7 gólů
2.-4. J.Němček    -  Miletín        - 5 gólů
2.-4. T.Havlíček   -  Kobylice     - 5 gólů

2.-4. O.Brett       -  Kopidlno     - 5 gólů
5.     M.Jandík     -   Police          - 4 góly
6.-9. B.Hradecký -  Žačléř        - 3 góly
6.-9. P.Ondráško -  Žačléř        - 3 góly
6.-9. O.Brett       -  Kopidlno     - 3 góly
6.-9. T.Klaban     -  Kopidlno     - 3 góly

 

Prognózy se potvrdily a opět jsme zažili další velmi zajímavé kolo! V dalším kole nás čekají další čtyři souboje. Je jen otázkou, jestli nás opět hráči všech týmů náležitě pobaví. Gólové hody jsou jistě spestřením fotbalu, tak proč ne. Budeme se těšit na další kolo!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou