Tip experta : Trojnásobný žďárský mistr v požárním útoku už se nyní v Olší věnuje jen fotbalu

0

13. kolo čtvrté třídy skupiny B nám natipuje  informátor z klubu FC Olší nad Oslavou sedmatřicetiletý Josef Seknička. Se svou rodinou žije v Lavičkách, dva kilometry od Olší nad Oslavou. S "registrovaným" fotbalem začal  ve svých 14 letech! To v Olší fungoval ještě dorost a  byla to poslední sezona mládežnického týmu v Olší vůbec. Od 15 let  hrával za muže , až do vojny v roce 1997. Po roční službě u  armády  se vrhnul na požární sport za SDH Lavičky. Ten opustil po deseti letech, jako trojnásobný mistr Ždárské ligy v požárním útoku a vrátil se zpět k fotbalu do Olší. Zde působí dodnes. Poslední dva roky už jen jako organizační pracovník a "papírově" i trenér.

Olší - Březí, Tip 1

Tady dám tip 1! Ale jen proto, že proti svým se nesází. Březí nám jako soupeř nevyhovuje, ale hlavně se omluvili na neděli tři obránci ze základní sestavy (Dvořák Tomáš, Novotný , Brabec). A jelikož nemáme kam" sáhnout", budeme rádi, když nás bude jedenáct. Naše výhra by se rovnala malému zázraku!

 

O. Bítýška B - Křoví B, Tip 1

Domácí si vítězství nenechají vzít. Tady dám jasnou jedničku. Domácí útočník Kulík rozmetá naděje hostujícího týmu!

 

Jívoví B – Měřín C, Tip 1

 Domácí borci si budou chtít, po porážce na hřišti O. Bítýšky, spravit chuť. To se jim povede, zvlášť, když Měřín má po výhře nad Velmezem "C"(podle  hráče minulého kola Hlaváče)  pro letošek splněno! A nedělní vstávání a výkop zápasu v deset hodin ráno to taky není nic pro "měřínské staříky"! Takže jednička.

 

V. Meziříčí C – Bory B, Tip 0

Tady to vidím na jedinou remízu tohoto kola. Bory  hrají na jaře v dobré formě a posily z jejich prvního týmu jim k bodu pomůžou. Tudíž 0.

 

Strážek - Tasov, Tip 1

Jasným favoritem jsou domácí, kteří tuto roli potvrdí. Jdou jasně za vytouženým postupem a Tasov jim v zisku povinných tří bodů v neděli nezabrání.

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou