17. kolo Tip experta Jan Navrátil

0

Obránce Němčic nad Hanou Jan Navrátil, který ještě v minulé sezóně se svým týmem působil v okresním přeboru, tipuje výsledky 17. kola.

Sokol Olšany – Haná Prostějov- 2

 Haná jako jeden z adeptů na postup musí vyhrát, aby si udržela kontakt s týmy z čela tabulky.

Sokol Vrahovice – FK Skalka 2011- 1

Vrahovicím se doma daří a Skalka může jen překvapit, ale moc šancí jí nedávám. Domácí by měli diktovat tempo hry a zápas bez větších problémů zvládnout.

TJ Smržice – Sokol Určice „B“ – 0

Smržice musí zabrat, aby se vzdálily sestupovým příčkám. Minulý rok zvládly jaro na výbornou a zachránily se. Čeká je soupeř z horních pater tabulky a nebudou to mít lehké.

Haná Nezamyslice – Sokol Držovice – 1

Utkání prvního s posledním by mělo mít jasného favorita a já se domnívám, že tomu tak bude. Držovice to budou mít se záchranou II. třídy velmi těžké, možná už i teď nemožné.

FC Kralice „B“ – Sokol Zdětín – 0

Pokud chtějí Kralice zůstat i v příští sezóně ve II. třídě, musí bodovat v co nejvíce zápasech. Se Zdětínem to nebudou mít lehké.

Sokol Přemyslovice – Horní Štěpánov – 2

Horní Štěpánov pro mě jasným favoritem.

Sokol Čechovice „B“ – Sokol Brodek u PV0

 Souboj týmů ze středu tabulky. Myslím si, že po 90. minutých nebude vítěz a rozhodnou až penalty.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou