Tip experta: V Jívoví věřím ve šlágru kola Věchnovu.

0

19. kolo třetí třídy nám natipuje  Marek Navrátil, který je  informátorem  z klubu SK Rožná. S fotbalem začínal v osmi letech v přípravce  klubu TJ Strážek. Zde hrál až do mladších žáků , kde si ho vyhlédl nejlepší trenér , který ho podle jeho slov,  kdy trénoval pan Richard Nemrah. V Bystřici  hrál od mladších žáků až po starší dorost, kde  pak občas nastupoval za Bystřici ,,B“. Z Bystřice poté odešel hrát za muže do domovského týmu SK Rožná, kde působím dodnes. V tomto klubu je také administrátorem stránek www.skrozna.cz a zároveň je pokladníkem při vybírání pokut. Jeho oblíbené týmy jsou Zbrojovka Brno a FC Barcelona.

Jimramov – Rožná, Tip 1
SK Rožná nemá od počátku roku moc natrénováno a navíc jí zvlhnul střelecký prach, kde z posledních 2 utkání dali 1 gól. Jimramov je doma nepříjemným soupeřem a proto si doma ponechají body domácí.

 

Jívoví - Věchnov, Tip 2
Šlágr kola, ve kterém bude také k vidění mini souboj 2 borců, kteří bojují o krále střelců v soutěži. Za Jívoví Jindřích Horký a za TJ Věchnov Ondra Ostrýž. Věchnov si drží suverenitu  z podzimu, tudíž má velký náskok a může hrát relativně v ,,klidu“. V týmu Věchnova mám mnoho dobrých přátel a proto si přeji výhru Věchnova. I když to bude obtížné jsou pro mě favorité.

 

Vír - Rovečné, Tip 0
Souboj dvou týmů z horní části tabulky. Pro Vír bude nejdůležitější uhlídat nejlepšího střelce soutěže Petra Miloše. Druhý nejlepší střelec Rovečného Petr Žíla je vykartován, ale na straně Víru chybí zraněný gólman Kuba Preisler. Vír má v týmu Davida Šenkýře, který je schopen také rozhodovat sám zápasy (proti Rožné už nám to i předvedl ). Pokud tedy nebude mít David extra den a při podobné formě obou týmů tipuji remízu.

 

Křižanov B - R. Svratka B, Tip 0
Hra o ,,6 bodů“. Ani jeden tým nemá v kádru top střelce. Oba týmy se nacházejí ke konci tabulky a pokud jejich týmy neposílí hráči A týmu tak tipuji remízu.

 

Ujčov – Měřín B,Tip 2
Ujčov má v týmu excelentního gólmana Fandu Bureše, který má na to hrát o pár tříd výš a mít ho v bráně je velký luxus. I tak si myslím, že při současné formě domácím nepomůže ani skvělý gólman ani domácí hřiště. Zvláště pokud za hosty nastoupí trio hráčů: Tomáš Hrad, Petr Pospíchal a Martin Sýkora.

 

Radostín B-Sněžné, Tip 1
Tady favorizuji domácí tým, protože i když to tak možná nevypadá tak vyhrát v Radostíně je velice obtížné. Za hosty bude hrozit hlavně Luboš Tauber,  který hraje ve vynikající  formě, kterou ukázal v minulém zápase s SK Rožná, kde nám dělal obrovské problémy v obraně.

 

 

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou