TIP Experta - 15. kolo - David Kneys TJ Mokré

0

15. kolo III. třídy skupiny A tipuje David Kneys. Záložník mužstva TJ Mokré, minulé kolo svému týmy citelně chyběl. Nyní by měl být k dispozici a doufá, že to přinese body v duelu s Neplachovem.

Vrábče - Bavorovice B  TIP 

 

Vrábče - Bavorovice B TIP: 1

Domácí hodně zabrali a výsledky celkem mají. Vyhráli s Týnem a nás pěkně potrápili. Jejich styl hry se mi sice nelíbí, ale myslím si že vyhrajou. Otázkou je, jestli Bavorovice neposílí někdo z A týmu.

Týn B - Pištín TIP: 1

Snad domácí Týn zabere a začne bodovat. Mužstvo mají dobře poskládané a měli by se pohybovat v horních patrech tabulky.

Strýčice - Koloděje TIP: 0

Souboj mužstev ze spodní části tabulky. Domácí by mohli vyhrát, ale vidím to spíše na remízu.

Boršov - Žabovřesky TIP: 1

Tady je to snad jasné. Boršov po minulém zaváhání na hřišti Kolodějí bude chtít bodovat naplno. Ačkoli Žaby by mohly překvapit. Když se zaměří na uhlídání Grubera mohou i překvapit. Přesto věřím domácím.u.

  Dívčice - Lipí TIP: 0   Tady budu trošku myslet na nás. Zápasu by slušela plichta, aby jsme se v případě našeho vítězství mohli na oba týmy dotáhnout. :)   Mokré - Neplachov TIP: 1   Neplachov bude těžký soupeř. My máme co napravovat a chceme bodovat naplno. Nesmíme připustit, aby nám utekla horní část tabulky, do které patříme.     Úspěšnost tipů v minulém kole:   14. kolo Jan Valenta ( TJ Mír Dívčice ) - 2/6

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou