Jaro nám klepe na dveře

0

Pomalu se nám blíží začátek jarní části  ligy Fair Credit I.B třída D a s ním i jistě velice zajímavé souboje jak ve vrchní, tak ve spodní části tabulky. Podzimní část vyhrál Kácov s 33 body, ale pouze o skóre před Zbuzany a hned v závěsu se udržela Zvole se ztrátou pouhých tří bodů na vedoucí dvojici

 

 Zajímavé bude sledovat, jestli budou hráči Kácova poraženi v jarní části, nebo jejich neporazitelnost přetrvá až do konce soutěže. O jejich pokoření budou usilovat hlavně hráči Zbuzan, které čeká zápas s Kácovem doma, kde se Zbuzanům nadmíru daří. Doma hráči Zbuzan vstřelili 22 gólů a pouze 4 obdrželi. Zbuzany jsou doma ofenzivní mašina, kterou budou týmy zastavovat jenom těžko.

O zamíchání karet mezi top trojkou se budou snažit týmy ze středu tabulky, například Teplýšovice, které dokázaly vybojovat ve Zbuzanech cennou remízu 1:1, ale i Týnec, Kondrac, Průhonice nebo Divišov není radno podceňovat. Průhonický klub oslavil minulý rok 90 let, ale v novém roce není čas na oslavy, a tak zimní příprava byla zahájena již 19. ledna.

Úplně jiné starosti mají týmy Říčany, Sedlec-Prčice, Zdislavice, Uhlířské Janovice, Miřetice a Velký Osek. Především poslední jmenovaný tým s pouhými sedmi body bude muset hodně zabrat v druhé části soutěže. Říčany na tom jsou z poslední šestky s 15 body nejlíp, ale nesmí usnout na vavřínech, protože 9. a 12. pozicí dělí pouze 2 body. Především by si měly dávat pozor na Uhlířské Janovice, které jsou doma velice silné a dokázaly zde potrápit jak Kácov, tak Zbuzany a Říčany s Uhlířskými Janovicemi prohrály dokonce 0:3 v domácím prostředí. Očekává se taky vzestup Miřetic, které se opravdu výsledkově trápí a okupují předposlední příčku.

 

Samozřejmě se také můžeme těšit na derby mezi nováčkem z Divišova a Kondrace, které vyhráli na podzim hráči Divišova a Kondrac bude chtít Divišovu určitě porážku vrátit nebo na derby mezi Miřeticemi a Kácovem. První kolo jarní části začíná 22. března a máme se určitě na co těšit.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou