Rozhovor s hráčem 14. kola IV. Třídy Holicko, kterým se stal Daniel Buchtele!

0

Hráčem čtrnáctého kola IV. Třídy Holicko se stal vtipálek Daniel Buchtel, který už od mladého věku hraje za SK Sparta Dašice. Proč vtipálek? To se hned dozvíte v našem rozhovoru s tímto hráčem.

Nejprve začneme u vašeho sobotního utkání. Mohl byste nám o něm něco říct? V sobotu jsem nastoupil na postu pravého útočníka za náš B tým. Nominován jsem byl v pátek, kdy trenér skládal sestavu a zjistil, že má 10 fotbalu schopných hráčů. Myslím si že Dašice v celém zápase soupeře přehrávaly a nepouštěly se do nějakých velkých šancí. Na druhou stranu Dašice byly naprosto neplodné v koncovce a v průběhu zápasu dovolily srovnání, které zápas zdramatizovalo. Ke konci zápasu jsme však některé vyložené šance proměnili a zápas dotáhli do šťastného konce.

 

Je něco, na čem byste měli do příštího kola ještě zapracovat, a co nebylo o víkendu úplně ideální? Kdo viděl sobotní utkání, tak ví, že zapracovat musíme na koncovce, protože jsme měli až příliš neproměněných šancí.

 

V příštím kole hrajete s za "A" tým proti FK Přelouč B a za "B" tým proti Sokolu Mnětice, co od těchto utkání čekáte? Áčko v poslední době neboduje, tak jak by se od něho očekávalo, takže očekávám zvýšenou snahu od všech hráčů včetně mě. Za B tým chodím opravdu jen, když se jich sejde málo nebo mě o to trenér požádá. Mají sami o sobě kvalitní tým. Očekávám, že o víkendu vyhrají.

 

Dokázal byste si tipnout výsledky těchto zápasů? To si opravdu netroufnu.

 

Teď jste se stal hráčem kola, což znamená, že musíte být ve formě. Tak kolik gólů to bude tento víkend? Já doufám, že se mi povede prosadit za áčko a o víkendu vyhrajeme. Kolik gólů? Já doufám že co nejvíc. (smích)

 

Jak jste vy sám se sebou spokojený, je něco, co byste si vyčetl? Úplně spokojený nejsem, jak jsem říkal s áčkem jsme teď dost bodů ztratili. Za výhru bych teď o víkendu byl moc vděčný.

 

V sobotním utkání jste vstřelil jednu branku, mohl byste nám ji krátce popsat, protože byla opravdu zajímavá?(smích) Je pravda, že jsem se na ni hodně nadřel, soupeř mě několikrát nastřelil balonem při odkopu a asi až na po 3 se mu povedlo vstřelit gól. (smích)

 

Nyní se nacházíte na druhé příčce, ale pouze o jeden bod od prvního celku TJ Sokol Rosice nad Labem B. Myslíte, že na konci sezóny budete na první místě? Už jsem říkal, že pokud má B tým plnou sestavu, tak hraje opravdu dobrý fotbal. Jestli mohou být první ? Já myslím, že je to reálné. (smích)

 

Teď něco málo o Vaší fotbalové kariéře. Hrál jste i za jiný fotbalový klub než je SK Sparta Dašice? Měl jsem pár nabídek převážně v mladém věku, ale fotbal jsem vždy chtěl hrát jen pro zábavu a jelikož v Dašicích bydlím, nikdy jsem do jiného klubu hrát nešel.

 

Jak jste se k fotbalu vlastně dostal? Myslím že za mé začátky můžou rodiče, když se jim za silného pláče povedlo mě dostat na hřiště. Samozřejmě se mi to časem zalíbilo a hraju fotbal už nějakých 16 let. 

 

Snil jste někdy o tom, že byste hrál někde jinde? Mám spoustu zajímavých snů, ale ne asi nesnil. (smích)

 

Od začátku Vaší fotbalové kariéry jste hrál vždy v útoku nebo jste začínal na jiném postu? Tak v áčku kopu střední zálohu, ale od žáků kopu střídavě útok se středem.

 

Co Vám dnes fotbal přináší? Jelikož kopeme okres a placeni za to nejsme tak převážně zábavu a radost.

 

Máte nějakou předzápasovou přípravu nebo rituál? Pokaždé když si vzpomenu, tak vložím Honzovi Šafářovi pastičku na myši do kopačky, než si ji stihne nazout. (smích)

 

Kdo byl či je Vaším fotbalovým vzorem? Mým nejen fotbalovým vzorem je každý kdo v životě něco dokázal a je nějakým způsobem úspěšný, jinak ve fotbale žádný vzor nemám, samozřejmě by bylo fajn hrát jako Messi či Ronaldo. (smích)

 

Sledujete náš web www.fotbalunas.cz? Jak moc se vám tento projekt líbí? Přiznám se, že web jsem začal sledovat poměrně nedávno a zdaleka jsem si ho celej neprošel, ale určitě jsem pro, aby tento web nadále pokračoval v tom co dělá.

 

Poslední otázka, je něco, co byste vzkázal našim čtenářům, kteří Vás svými hlasy pasovali na hráče kola? Chtěl bych moc poděkovat všem co mi poslali hlas a doufám, že při čtení mých odpovědí se nikomu neudělá moc nevolno. (smích)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou