NEJ VÍKENDU: Sedmigólový kanonýr přispěl k nevídanému debaklu

2

 Co nejzajímavějšího napříč Českou republikou přinesl uplynulý víkend? Kanonýr týdne dal tentokrát sedm branek, zápas krajského přeboru přilákal přes šest stovek diváků a některé týmy dokázaly v praxi, že zápas se nemá vzdávat za žádných okolností před konečným hvizdem.

DIVOČINA VÍKENDU - 4 ČERVENÉ KARTY

Rozhodčí Jiří Adamec se s tím v zápase I.A třídy Moravskoslezského kraje Baník Albrechtice - FC Vratimov vůbec nemazal. Už ve třetí minutě poslal ze hry prvního hráče, ve 20. minutě šel pod sprchy i domácí fotbalista, po dvou vyloučeních se urodilo i ve druhém poločase.

 

PŘESTŘELKY VÍKENDU
Parádní stíhací jízda se povedla Větrovům, ze stavu 0:4 se během dvaceti minut druhé půle dotáhly na konečné skóre 4:4.

Ztrátu tří branek nejenže dotáhly Kujavy v zápase proti Heřmanicím, ony dokonce zvítězily! V 15. minutě vedli hosté 3:0, v 63. minutě 4:1, pak ale Kujavy snížily a v poslední desetiminutovce třemi slepenými góly rozhodly o své tříbodové výhře.


DEBAKLY VÍKENDU

16:1 TJ Viktorie Budyně nad Ohří - Vrbice-Vetlá, 15:0 AFK Slavoj Podolí Praha B - AFK Slavia Malešice, 0:11 Sokol Želetava B - Předín


NÁVŠTEVNOST VÍKENDU Do Doubravky na divizi si našlo cestu 653 fanoušků, téměř shodný počet si nenechal ujít jihočeské derby v krajském přeboru Blatná - Milevsko.

 

KANONÝR VÍKENDU

7 BRANEK - Ivo Lazarov
Baník Staré Město vyprovodil hosty z Dubicka debaklem 15:1 a Lazarov si díky sedmi gólům na nějakou dobu vedení v tabulce kanonýrů, v sezóně už se trefil celkem devětkrát.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 8. 2018 21:48
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín
Nikdo z vedení webu mi neodpoví ???
22. 8. 2018 01:22
Administrátor klubu - TJ Sokol Veselá | Zlínský | Zlín
A to je NEJ kterého víkendu ? Očekával bych, že toho POSLEDNÍHO ! Pak ale Vaše NEJ nezní moc věrohodně, když v přehledu chybí přímo z KP (Zlínska) Morkovice - Boršice 14:0 :-(

Ostatní čtou