MOL CUP: Jak si vedly týmy z áčkové divize v poháru?

0

Přinášíme výsledkový přehled, jak se dařilo týmům divize A proti soupeřům z vyšších soutěží v MOL Cupu.

Klatovy - MAS Táborsko 1:2 (0:0)

Branka: 61. min. Szedmák

Klatovy v minulém kole poháru porazily účastníka plzeňského KP z Rokycan, v dalším kole ale na soupeře z FNL jen těsně nestačily.

 

Soběslav - Písek 0:3 (0:1)

V úvodním kole poháru si Soběslav připsala jasné vítězství, když zvítězila 0:5 na hřišti Vodňan. Nyní byl nad jejich síly soupeř z ČFL. Více ze zápasu ZDE.

 

Admira Praha - Králův Dvůr 1:0 (0:0)

Branka: 75. min. Mošna

Do dalšího kola prošel pražský tým přes Březovou (Divize B), na jejíž půdě zvítézil jasně 0:4. Cenný skalp si připisuje Admira nyní proti celku z ČFL, který v předminulém ročníku poháru potrápil třeba pražskou Spartu, která jej zdolala až po pokutových kopech.

 

Tachov - Olympia Radotín 0:1 (0:1)

Postup do další fáze si Tachov zařídil v domácím zápase s Hořovickem, kterému nadělil bůra. Na Olympii hrající ČFL jen těsně nestačil.

 

Přeštice - Domažlice 0:6 (0:3)

Meteor Praha, účastník Divize B, v Přešticích prohrál v úvodním kole tím nejtěsnějším výsledkem 0:1 a svému soupeři tak dopřál měření sil s Domažlicemi hrajícími ČFL, které byly nad jeho síly.

 

SK Rakovník - Baník Sokolov 0:4 (0:1)

Ostrov (Divize B) doma padl s rakovnickým týmem 0:2 a v poháru skončil. Ten tak hostil druholigový Sokolov, který šel do zápasu v roli favorita a tuto roli také potvrdil. Vyhrát mohl i daleko vyšším rozdílem, ale proti byl výborně chytající Zach.

 

V úterý 21. srpna se představí i další dva týmy. Jindřichův Hradec vyzve doma druholigové České Budějovice. Postup si zajistil po domácí výhře 4:2 nad Sedlčany. Další tým FNL přivítají taktéž doma Mariánské Lázně, které po postupu přes Souš čeká Ústí nad Labem.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou