Fotbalové soutěže startují. Tipy, jak správně vybrat nové kopačky. A čtenáři fotbalunas.cz mohou díky exkluzivnímu kódu využít slevy!

0

Nejdůležitějším nástrojem fotbalisty jsou kopačky. Správný výběr fotbalové obuvi je důležitý pro fotbalistu jakékoliv úrovně. Co je potřeba brát při nákupu kopaček na zřetel? Největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz má pro vás následující doporučení.

Při výběru kopačky je důležité vědět, na jakém povrchu budete hrát. Pokud vás čeká mistrák na tvrdém travnatém povrchu, doporučujeme vybrat si lisovky (FG), které tlumí nárazy na tvrdém povrchu, a proto se v nich cítíte komfortně.

 

S přibývajícími koly podzimu se často hrají zápasy za deštivého či sychravého počasí. Travnatý povrch je měkký a v lisovkách to začíná klouzat. Můžete stát, že se objevíte ve stoprocentní příležitosti, avšak kvůli špatně zvolené obuvi podklouznete a trestuhodně minete bránu! Proto doporučujeme zvolit kolíky nebo lisokolíky (SG), které se krásně zaboří do země, díky čemuž provedete optimální záběr při změnách směru. 

 

Stále častěji se hrají zápasy na umělé trávě, která je pomalu na každé dědině. Na umělý povrch, který imituje přírodní trávu, doporučujeme zvolit obuv, která je přímo určena na tento typ povrchu. Kopačky mají označení AG a jsou také v nabídce speciálky SportFotbal.cz. 

 

Populární zimní halové turnaje doporučujeme odehrát v sálovkách (IC, IN) se speciální podrážkou určenou pro halové povrchy nebo tělocvičny. 

 

V neposlední řadě je nezbytné, abyste se v nových kopačkách cítili pohodlně. Než si nové střelky pořídíte, radši si je pořádně vyzkoušejte, abyste zjistili, jestli vám sedí jejich tvar či velikost. 

 

Díky spolupráci s tuzemskou fotbalovou speciálkou SportFotbal.cz si nyní můžete pořídit kopačky s exkluzivní 20% slevou. Při nákupu na www.sportfotbal.cz stačí při nákupu zboží zadat slevový kod fotbalunas. Slevy se nesčítají a je potřeba být zaregistrován!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou