FOTO: V divoké přestřelce remizovala Vykáň s juniorkou Vyšehradu

0

Praha - V přípravném utkání fotbalistů Vykáně proti rezervě Vyšehradu byli diváci svědky spousty gólů, utkání skončilo smírně.

Slavoj Vyšehrad "B" - Čechie Vykáň 4:4 (3:2)

Branky Vykáně dávali: Koutenský, D. Jarolím, Lesyk a Moravec

 

Vykáň nastoupila do utkání se všemi třemi svými nejznámějšími hráči, bratry Lukášem a Davidem Jarolímovými i Martinem Dlouhým. Již po čtyřech minutách hry ale vyšehradský Toman přihrál nabíhajícímu Kubíkovi, který se prodral z pravé strany až před brankáře a prostřelil ho - 1:0. O deset minut později utekl po pravé straně Koutenský a vyrovnal - 1:1. Ve 22. min. měl vyloženou šanci Vacík, ale trefil jen brankáře Čechie.

Po půl hodině hry byl však Vacík faulován ve vápně a Krivosheev z penalty poslal Vyšehrad znovu do vedení - 2:1. Tři minuty nato Krivosheev kolmou přihrávkou nastartoval Tomana, ten se dostal do sólového úniku a nakonec obešel i brankáře a zavěsil - 3:1.Uběhlo šest minut, psala se 39. min. a bývalý hráč Vyšehradu Žampa odcentrovalz pravé strany a našel u vzdálenější tyče Davida Jarolíma, který zblízka překonal brankáře - 3:2. Těsně před poločasemmohli hosté srovnat, Koutenskýobešel brankáře Štiku a poslal míč směrem k odkryté bráně, ale na čáře stihl jeden z bránících hráčů odkopnout.

 

Po změně stran měli šance Toman a Rossman, ale zůstalo jen u nich. Dalekonosnou střelu FIlipa s velkou námavou vyrazil brankář Vykáně na břevno. V další šanci se po přihrávce Filipa ocitl Kubík, trefil ale pouze gólmana. V 79. min. atakoval Filip brankáře Kruliše, ten zpanikařil a poslal míč na nohu Kubíkovi, pro kterého už nebyl problém poslat míč do odkryté brány - 4:2.

V 85. min. dal Lesyk kontaktní branku - 4:3. V poslední minutě dokonce přišlo vyrovnání, Lukáš Jarolím rozehrál z levé strany rohový kop a Moravec poslal hlavou míč do sítě - 4:4.

 

Sestava Čechie Vykáň: Kruliš - Říha, Olmr, L. Jarolím, Žampa - Vostárek, Cimpl, D. Jarolím, Vobořil - Koutenský, Dlouhý

Střídali Kasík, Lesyk, Moravec


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou