Kutnohorská Sparta nestačila na divizní Čáslav

0

Vrdy - V přípravném utkání ve Vrdech fotbalisté FK Čáslav vyzvali Spartu Kutná Hora.

Čáslav - Sparta Kutná Hora 4:1 (2:1)

Hrál se pohledný fotbal z obou stran. První poločas byl velmi vyrovnaný, Čáslav sice více držela míč, ale Sparta si dokázala vytvořit několik slibných situací, které ovšem nedokázala proměnit. Jakub Kulhánek měl dvě nadějné šance, nejdříve sice přeloboval brankáře, jenže střela šla vedle. Při druhé situaci střílel pouze doprostřed brány. První gól dal čáslavský Strnad ve 20. min. po krásné přihrávce od Mlynky do prázdné brány - 1:0. O pět minut později tentýž hráč přestřelil po vydařené kombinaci. Sparta vyrovnala ve 35. min. nádhernou šajtlí Marka do horního růžku Kovaříkovy brány - 1:1. Z vyrovnání se Kutná Hora ale dlouho neradovala. Ve 38. min. Strnad prošel z pravé strany až do pokutového území a před prázdnou bránou vyzval ke skórování Uhra - 2:1.

 

Ve druhém poločase docházel kutnohorským dech a tím umožnili Čáslavi vytvořit si více šancí, z jedné z nich chtěl Saulich odkopnout centr a nešťastně míč dopravil až do vlastní branky - 3:1. Dobré šance na straně Kutné Hory měli Semrád s Filipcem, ale brankář Kubát si i se štěstím dokázal s jejich pokusy poradit. Poslední gól přidal Vajgl, když zakončoval do prázdné brány centr ze strany - 4:1.

 

Radek Kulhánek, trenér Kutné Hory: "Nic jsem od utkání neočekával, šlo o první utkání. Chtěli jsme pokračovat v kondičním bloku a bylo vidět, že je třeba pokračovat, protože hráči vydrželi se silami zhruba do 65. minuty. Domácí vystřídali více hráčů, z mého pohledu ale ne kvalitativních a proto si myslím, že jsme se s tím mohli popasovat lépe. Fotbal se hraje v jedenácti a střídat se může pětkrát. Čáslav si utkání hlídala, kontrolovala a vyhrála zaslouženě, ale z mého pohledu byl jen jeden gól po vypracované akci, další tři padly po našich chybách. Zase tam padnul jeden nádherný vlastenec, který pobavil. Je to pozitivní začátek přípravy, aspoň víme, co nám chybí a na čem máme pracovat."

 

Kutná Hora: Malý (46. Jeřábek) - Marek (76. Filipec), Bílek, Franc, Filipec (46. Piskač) - Saulich, Semrád (86. Nguyen), Wolf (63. Kracík), Nekvinda - Hradílek, Kulhánek

 

 


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou