Rozhovor s hráčem 18. kola Ladislavem Dvořákem

0

Hráčem 18. kola se stal Ladislav Dvořák, který nastupuje v záloze, ale v tomto kole musel zastoupit na pozici stopera. Ladislav Dvořák získal dvakrát více hlasů než druhý Lukáš Král.

Gratuluju ti, byl jsi zvolen hráčem kola. Mohl by ses nám trošku blíže představit?

Děkuji. Jmenuji se Ladislav Dvořák a je mi 24 let. Mé fotbalové začátky jsou spojené s malou kopanou v Čehovicích. S velkým fotbalem jsem začal až v jedenácti letech a to v Kralicích na Hané, kde jsem prošel žákovskými i dorosteneckými kategoriemi, až jsem zakotvil v mužském B – týmu. Co se týká mých sportovních úspěchů, tak to jsou beze sporu postup do krajského přeboru žáků, dorostenecká účast v krajském přeboru a také postup s kralickým B – týmem do okresu.

Jak hodnotíš svůj výkon ve víkendovém zápase?

Nerad hodnotím své výkony, protože když si myslím, že jsem zahrál dobře, tak ostatní mě rychle vyvedou z omylu… Nicméně utkání ve Štěpánově bylo pro mě specifické tím, že jsem nenastoupil na svém tradičním postu, ale protože máme velkou marodku, tak jsem nastoupil na stoperu.  Na hřiště jsem tedy šel s touto výzvou a řekl bych, že se nám dařilo odvracet soupeřovy útočné pokusy dobře. Jsem rád, že jsem mohl přispět k bodu, ale pochvalu zaslouží tentokrát celý tým, za bojovný výkon.

Která branka byla nejkrásnější, co jsi vstřelil (Popis akce)?

Asi nejkrásnější branka, kterou jsem vstřelil, byla v první sezoně v mužích, když jsme hráli s Kralicemi ve Vícově. Dostal jsem míč na levé straně hřiště, potáhl k šestnáctce a křižnou střelou trefil přesně do šibenice. Pamatuji si, že to byla branka na 2:0, poté však domácí třemi zásahy otočili na konečných 2:3.

Která branka byla nejdůležitější, co jsi vstřelil?

Moc branek nedávám, ale myslím, že každá je důležitá. Pokud mám vypíchnout nějakou, tak na podzim jsem proti Přemyslovicím dal dvě, které byly důležité pro zisk tří bodů.

Jaká jsou tvoje očekávání před dalším zápasem?

Jelikož pro nás je každé utkání důležité, musíme navázat na předvedený výkon v minulém kole a znovu urvat nějaké body, nejlépe tři.

Co říkáš zatím na výsledky v jarní části, překvapil tě některý z týmu?

Úvod jarní části byl ovlivněn špatným počasím, kvůli kterému se některé zápasy musely odložit. Ale překvapením pro mě jsou jarní výsledky Vrahovic, v jednom utkání hladká výhra 6:1 a hned v dalším kole výsledek opačný.

Sleduješ webový portál fotbalunas.cz, a co si o něm myslíš?

Ano. Tento web sleduji a jsem toho názoru, že tento projekt je dobrým nápadem. Nelze být všude, tak si mohu aspoň přečíst, jak to kde probíhalo.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou