V pěkném utkání remizovaly Nespeky proti Uhelným skladům Praha

0

Nespeky - V posledním přípravném utkání se utkaly týmy, které v uplynulé sezóně skončily shodně na 7. místě Krajského, resp. Pražského přeboru – Nespeky a Uhelné sklady Praha. Oba týmy předvedly hezký a pohledný fotbal s řadou šancí na obou stranách.

TJ Sokol Nespeky - SK Uhelné sklady Praha 1:1 (0:0)

Branku nespek vstřelil Urban.

 

V prvním poločase sice branka nepadla, ale přesto se diváci nenudili a rozhodně bylo na co koukat. Oba týmy si vytvořily několik velmi dobrých příležitostí, a i když hosté v určitých fázích hry mírně domácí přehrávali, tak na velké šance vedli Nespečtí. Nejprve ve 3. min. zakončoval Burian hlavou, ale v dobré pozici přestřelil. O dvě minuty později zakončoval Peterka na bližší tyč, ale gólman jeho střelu vyrazil na roh. Ve 12. min. netrefil Marvis z hranice malého vápna odkrytou branku a neuspěl ani Klauz, který v 15. min. postupoval sám na hostující branku. Velké šance měli i hosté, ve 3.min jen těsně nedosáhl hostující hráč na střílený centr z pravé strany, ve 20. min. zlikvidoval Drážek včasným vyběhnutím asi největší šanci a gólem neskončila ani nebezpečná střela z dálky v závěru prvního poločasu. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu 0:0.

 

Zajímavý byl i druhý poločas. V 59. min. měl velkou šanci Klauz, který se zbavil obránce, ale ve vyložené šanci selhal, přestože ho velmi dobře doplnil Voráček. Z následného rychlého protiútoku si hosté s obdobnou šancí poradili daleko lépe a po hezké zasekávačce prostřelili domácího brankáře a ujali se vedení - 0:1. Po inkasovaném gólu se herní projev domácích postupně zlepšoval a na hráčích byla vidět snaha dotáhnout zápas alespoň do remízového stavu. V 63. min. předvedl hezkou akci Iheanacho, ale vyrovnávací gól to nepřineslo. V 71. min. hosté chybovali, Pešta vystihl pomalou „malou domů“ ale ani on skórovat nedokázal. Vyrovnání přišlo až v 81. min. po faulu na Peštu, když se z penalty trefil Urban - 1:1. V samotném závěru měli domácí ještě další dvě šance, ale Burian trefil pouze tyč a Klauz vybíhajícího gólmana.

 

Sestava Nespek: Drážek - Konopiský, Burian, Krejza, Urban - Marvis, Braný, Pešta, Iheanacho, Klauz - Peterka

Střídali. Voráček, Kuželka

 

Za obsáhlou fotogalerii z utkání děkujeme Luďku Rubličovi a Martině Klánové!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou