Nespeky si neporadily s Třeboradicemi

0

Třeboradice - Nespeky odehráli přátelské utkání s vítězem Pražského přeboru SK Třeboradicemi. Po devadesáti minutách odcházeli spokojenější domácí, kteří zaslouženě vyhráli.

SK Třeboradice - TJ Sokol Nespeky 4:2 (3:1)

Branky Nespek: Krejza, Peterka

 

Komentář k utkání poskytl Miloš Maršíček.

 

"V úvodních 20 min jsme hráli velmi dobře a proti kvalitnímu soupeři jsme si dokázali vytvořit dvě gólové šance. Tu první po chytré přihrávce Peterky proměnil Tomáš Krejza a vedli jsme 1:0. O 5 minut později opět Standa Peterka vybídl ke skórování Jožku Tarbaje, ale ten hlavou z malého vápna jen těsně minul soupeřovu branku. Ovšem domácí ve 20 min v rozmezí tří minut dvěma góly otočili výsledek utkání ve svůj prospěch. Nejprve jsme nezachytili dlouhý křižný míč, soupeř se prosadil přes krajního obránce a po zpětné přihrávce zakončoval do prázdné branky, a o chvilku později jsme chybovali ve středu hřiště, soupeř postupoval sám na naši branku a zastavili jsme ho pouze za cenu pokutového kopu, který proměnil 2:1.  Do konce první poločasu měl soupeř herní převahu, která ve 40 min vyústila ve třetí gól na 3:1.

Do druhého poločasu vystřídali domácí hned pět hráčů a hra se opět vyrovnala. V 60. min. nastřelil Jožka Tarbaj břevno a o chvilku později snížil po hezkém přehození gólmana Standa Peterka na rozdíl jedné branky 3:2. V závěru utkání se na hřiště vrátili vystřídaní hráči a soupeř měl opět navrch. Jen díky skvělým zákrokům našeho gólmana se skóre dlouho neměnilo, přesto těsně před koncem se domácí prosadili z velkého úhlu a výsledek upravili na konečných 4:2"

 

Sestava Sokol Nespeky: Drážek - Konopiský, Burian, Krejza, Urban - Kukač (30. Myslivec), Braný, Pešta, Iheanacho, Tarbaj (70. Tůma) - Peterka


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou