Tomáš Kuča skončil v Polance a je opět volným hráčem

0

Legendární brankář Tomáš Kuča nebude hájit tři tyče v barvách Polanky v nadcházející sezoně. Klub ztratil o jeho služby zájem, nicméně se dá očekávat, že si tento moravskoslezský světoběžník rychle najde nové angažmá.

Tomáš Kuča prožívá nepovedené období, kromě již zmíněného konci v kádru účastníka Krajského, potažmo městského přeboru jej trápí také vleklé problémy s kolenem. Tomáš Kuča se na svém oficiálním facebookovém profilu nechal slyšet, že v nejbližších dnech podstoupí artroskopii kolena, která bohužel jak tomu bylo v minulosti už nesčetněkrát, přibrzdí jeho slibně se rozvíjející kariéru. 

To však nejsou všechny změny v týmu Polanky, kádr opustil také Robin Bartoš a naopak jej doplnil Vojtěch Šustr z Bruntálu a Patrik Mika z Bílovce.

V galerii naleznete fotografie Tomáše Kuči vč. zranění (pro silné povahy). Připomínáme, že si Tomáš své zranění přivodil na prestižním turnaji "O krále penalt" při tzv. chycené penaltě, která mu pomohla stát se 2. nejlepším brankářem v chytání penalt co se moravskoslezského kraje týče. Aby byla vyzdvižena jeho obětavost pro klub, tak je nutné podotknout, že i se zraněním Tomáš odchytal dvě veledůležitá přátelská utkání s Krásným Polem a týmem Jistebníku.

 

Tomovi přejeme brzké uzdravení a mnoho dalších úspěchů v jeho kariéře.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou