Hráči Nezamyslic se chystají na okresní přebor a pochvalují si přípravu!

0

Jen rok trvalo hráčům Nezamyslic, aby se vrátili mezi okresní smetánku, kterou dlouhou dobu okupovali. Po loňské jízdě ve III. třídě, se připravují na okresní přebor a doufají, že se vyhnou sestupovým starostím.

Nezamysličtí poprvé vyběhli na trávník v pátek 13, a o dva dny později je čekal zápas s mužstvem z Německa. Poté najeli na tréninkový režim středa, pátek. Na tyto tréninky hráči nepotřebovali skoro žádné pomůcky, poněvadž trenér Jiřík připravil týmu vydatnou porci běhání. Další zápas, který Nezamyslice odehrály byl s Volenicema, v tomto víkendu není jasné, zda odehrají nějaký zápas (je v jednání). Tento zápas by byl vlastně generálkou na mistrovská utkání. V prvním kole se ukáží hráči Nezamyslic na domácí půdě a to v sobotu 11. 8. proti Dlouhé Vsi.

Na tréninky má trenér Jan Jiřík průměrně okolo 12 hráčů, což je v době prázdnin velmi hezké číslo, vezmeme-li v potaz, že v mužstvu je právě velké penzum hráčů mladšího věku. Na jaře, kdy mužstvo postoupilo bez ztráty bodu,se udělala parta a tým i díky práci trenéra Jana Jiříka a vedoucího mužstva Milana Jandy šlape, podařilo se začlenit hodně mladých hráčů, kteří přecházeli z nezamyslického dorostu a neustále se lepší.

Na zápasy mají trenéři v kádru 18 -20 lidí, takže je z čeho vybírat.

V týmu panuje jen menší obava z to, co právě s mladšími hráči udělá okres, poněvadž je to podle ohlasů z Nezamyslického tábora, úplně jiná soutěž, ale všichni v klubu hráčům věří, že důležitý úvod sezony zvládnou, i když je čeká velmi náročný los.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou