Letní informace z Tošanovic

0

Tošanovice neprožily příjemné jaro. Tým se štěstím zachránil účast v 1.B třídě sk. C, a to hlavně díky relativně povedenému podzimu, kde si mužstvo vypracovalo dostatečný bodový polštář.

TJ Chechča Tošanovice by nejraději na poslední půl rok co nejrychleji zapomněla. V jarní části se tým potýkal s nedostatkem hráčů a několikrát nastupoval s mnoha dorostenci v základní sestavě. Výsledkem bylo i několik výsledků s dvouciferným skóre v kolonce inkasovaných branek (př. Věřňovice 1:15). Další ranou "pod pás" byla ztráta dorosteneckého oddílu, který musela Chechča pro nadcházející sezonu zrušit. Důvod byl prostý - nedostatek mladých hráčů.

 

Abychom však nebyli pouze negativní, Tošanovice vstoupí do nové sezony s novým trávníkem, na kterém se usilovně pracuje od skončení jarní části.  Tým od nové sezony přebíra zkušená dvojice trenérů a to Roman Šimánek (přišel ze St. Města) kterému bude dělat asistenta Pavel Musálek (přešel z dorostu). Tošanovice na úvodním tréninku přivítají několik posil, mezi které se řadí například navrátilec David Grygar či bratrské duo Boráňů. Co se týče postu brankářů, tak zde se nic měnit nebude a v týmu nadále zůstává dvojice Ryšánek - Pielesz. 

 

Ve fotogalerii naleznete rozpis přípravných utkání + nadcházející duely podzimní části (změny vyhrazeny) a jen se sluší doplnit, že Tošanovice odehrají z důvodu již zmíněné regenerace svá přípravn utkání vždy na hřišti soupeře.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou