Startují přípravy! Senco rozstřílelo Rapid, domažlická Benfika si zahrála v Německu

0

Týmy z plzeňských krajských soutěží v těchto dnech pomalu startují přípravu na novou sezónu. O víkendu čekaly první přípravné zápasy také plzeňský Rapid a domažlickou rezervu. Ta zamířila k zajímavému měření sil do Bavorska.

Divizní SENCO Doubravka přivítalo v městském derby o soutěž níže hrající Rapid Plzeň. Domácí představili nového trenéra, kterým není nikdo jiný, než odchovanec plzeňské Viktorie a bývalý hráč několika prvoligových celků v Nizozemsku, Jaromír Šimr. A s tím, co viděl, mohl být spokojen. Senco totiž zvítězilo 5:1, když se dvakrát trefil Skopový a po jednom zásahu přidali Švetlík, Štěrba a Ungr.

 

Zajímavé měření sil čekalo také rezervu domažlické Jiskry. Ta v sobotu zamířila do Německa, konkrétně do bavorského příhraničního města Furth im Wald. Zatímco pro místní tým to byla generálka na nový ročník oblastní soutěže, tak Benfika absolvovala první trénink teprve den před utkáním.

 

A to se na hřišti projevilo. Domažličtí sice nezačali špatně, ale domácí, v jejichž základu hrála i šestice Čechů včetně bývalých fotbalistů Jiskry Hamerníka a Javorského, se postupně osmělili a začali také střílet góly. Na začátku druhé půle tak vedli už 4:0. Hosté stihli ve zbytku utkání alespoň korigovat, na konečných 4:1 snížil Sova.

 

Přesto, že šlo o první přípravu na novou sezónu a Benfika byla ve velmi okleštěné sestavě, zápas splnil svůj účel,“ stojí v hodnocení utkání na facebookovém profilu béčka Domažlic.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou