Lanžhot je v plné přípravě

0

Divizní nováček z Lanžhota vstoupil do přípravy již v pátek 6. července a má za sebou úvodní přípravný zápas.

V kádru Lanžhota došlo k několika změnám. Do Rakouska zamířil Tomáš Měřínský, který byl stabilním členem základní sestavy. Naopak v dresu Lanžhota bude hrát Jakub Dobšíček (Břeclav). Dále pak brankář Jakub Klimeš (Boskovice) a záložníci Jakub Krejčíř (Bystrc), Theodor Šefčovič (Skalica) a David Weiss (Podbrezová). V Lanžhotě ještě pracují na příchodu stopera a útočníka.

 

Čtyři zápasy sehraje Lanžhot v domácím prostředí na Šlajsi - proti juniorkám Slovanu Bratislava a Zbrojovky Brno, třetiligovému Hodonínu a v Mol Cupu se Bzencem. Venku se představí v Malackách.

 

První duel s juniorkou Slovanu Bratislava má už Lanžhot za sebou. Doma prohrál 0:3 (0:1) v této sestavě: Bartal R. - Ciprys, Mikušek, Dobšíček, Rehák - Hílek, Bartal T., Šefčovič (70. Tuček), Šenk, Weiss - Vrábel (46. Kleiber).

 

"Slovan opět přijel se čtyřmi hráči Áčka a bylo vidět, že s přípravou začali dříve než my. Ale jsem rád za takovýto zápas, protože nám vrátil některé hráče do reality a musíme přepnout na vyšší stupeň. Právě takový zápas, jaký jsme odehráli se Slovanem, nám ukázal nedostatky, i když jsme v tomto zápase nebyli kompletní. Z různých důvodů chyběli Klimeš, Čambal, Bartoš, Tóth a Kacr," uvedl trenér Milan Valachovič.


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou