FOTO: Blansko povede v nové sezoně Tomáš Kolouch

0

Novým koučem Blanska je Tomáš Kolouch, který nahradil Martina Mašu. Dvaačtyřicetiletý kouč dlouhá léta působil u mládeže Zbrojovky, včetně juniorky.

Novým koučem Blanska je Tomáš Kolouch, který nahradil Martina Mašu. Dvaačtyřicetiletý kouč dlouhá léta působil u mládeže Zbrojovky, včetně juniorky.

 

Kádr Blanska se oproti minulé sezoně hodně promění. Přicházejí bývalý prvoligoví fotbalisté brankář Martin Doležal a Radek Buchta. Hrajícím asistentem trenéra bude David Bednář. Další hráči tým posílí v příštích dnech.

 

„Začíná se tvořit nový tým, se kterým bychom chtěli pracovat dlouhodobě. Kádr by měl být širší než loni a samozřejmě ještě uzavřený není. Další jména máme v hledáčku. Mužstvo bude doplněno o zkušené, ale i mladé, nadějné a perspektivní hráče. Zapojí se další odchovanci Blanska, kteří se vracejí,“ sdělil Blanenskému deníku Kolouch, který zatím nechce o konkrétních cílech pro další sezonu mluvit.

 

Přípravná utkání
So 14. 7. Boskovice – Blansko (17.00)
St  18. 7. Vrchovina – Blansko (18.00)
So 21. 7. Blansko – Tasovice (11.00, hřiště ASK)
St  25. 7. Blansko – Sparta Brno (18.00, hřiště ASK)
So 28. 7. MOL Cup: Blansko – Líšeň (17.00, stadion Údolní)


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou