NEJ SEZÓNY 2017/2018: Debakly, divočiny, divácké návštěvy... Vybrali jsme to nejzajímavější z uplynulého ročníku!

0

Celou sezónu jsme bedlivě sledovali zajímavosti z fotbalu České republiky od třetích lig až po IV. třídy. Pojďte se s námi ohlédnout za uplynulým ročníkem - vybrali jsme jeho best of! Víte například, kolik branek v jednom zápase dokázali dát nejúspěšnější střelci?

DEBAKLY ROKU

Nejvýraznější výhrou zůstal podzimní výsledek 25:2 (FK Dukla Jižní Město B - AFK Slavia Malešice B), ale přes dvacet nastřílených branek dalo v sezóně v jednom zápase více týmů. Přehled nejvýraznějších výher roku v galerii!

 

DIVOČINA ROKU 

6 ČERVENÝCH KARET V ZÁPASE

FK Jílové - SK Vilémov (Ústecký | Krajský přebor)

Třiadvacetiletý rozhodčí Dominik Průša neváhal vyprovodit ze hřiště dva domácí a hned čtyři hostující fotbalisty. Ke všem vyloučením došlo ve druhém poločase.

TJ Sokol Hodějice - TJ Sokol Brankovice (OP Vyškov) 

V zápase okresního přeboru došlo k jednomu vyloučení v 73. minutě. Když už běžely poslední minuty, odstartoval melu faul jednoho z hráčů. Následovala rvačka, na jejímž konci bylo dalších pět červených. 

 

18 UDĚLENÝCH KARET – 15 ŽK + 3 ČK

Velmi vyhecované bylo utkání OP Havlíčkův Brod mezi SK Věžnice a SK Kožlí . Sudí Bouda měl problémy, kam nově karetně trestané zapisovat. Výsledkem bylo neskutečných 18 udělených karetních napomenutí včetně tří červených.

 

NEJVÍC GÓLŮ V JEDNOM ZÁPASE 

Devět gólů v jediném utkání - to byl rekord sezóny. Takovým kouskem se předvedla v České republice hned trojice střelců. Petr Minařík takto zazářil v I.B třídě Ústeckého kraje v zápase Baník Březenecká Chomutov - SKP Kadaň. Stejný počin předvedli v sezóně v rámci ČR už jen Vojta Juříček a Jiří Doležal.

 

NÁVŠTĚVA ROKU

2000 diváků

Skalná - Baník Královské Poříčí B - Pavel Nedvěd zpět na hřišti, to nemohlo skončit jinak než rekordní návštěvou!

 

STÍHACÍ JÍZDA ROKU - Z 6:0 NA 6:6! 

Tak takováhle stíhací jízda neměla v sezóně obdoby! Vyrovnání navíc přišlo v 90. minutě.

 

FAIR PLAY ROKU

Nesouhlasili s výrokem rozhodčího, tak si dali vlastní gól. A to za vyrovnaného stavu, v zápase, který potřebovali vyhrát. Více ZDE!

 

BLIKANCE ROKU:

Soupeře nakopl do hlavy, troufl si i na sudího. Zápas se nedohrál, přijet musela policie

Horké hlavy v okresním přeboru – čtyři červené karty pro jeden tým během dvou minut!


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí napsat na email info@fotbalunas.cz, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku. Zároveň nám můžete pomoci s Vaším oblíbeným týmem. Napište nám na email tym@fotbalunas.cz aktuální soupisku, celá jména hráčů a budeme rádi, když nám budete dodávat informace z Vašeho klubu.

Děkujeme za spolupráci, tým fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Ostatní čtou